- Snart er jeg tilbake i toppform

For få måneder siden var han på dødens rand - nå har Hallvard Flatland kastet krykkene.

FRISK: Hallvard forteller til ukebladet Her og Nå at han blir bedre for hver eneste dag. Foto: FameFlynet
FRISK: Hallvard forteller til ukebladet Her og Nå at han blir bedre for hver eneste dag. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I februar ble det kjent at TV-profilen Hallvard Flatland (56) hadde blitt alvorlig syk.

Etter å ha blitt rammet av et sjeldent syndrom ble den folkekjære programlederen operert hele 30 ganger på Rikshospitalet i Oslo.

Her havnet han i koma i tre måneder og svevde lenge mellom liv og død. Men i løpet av rekordtid har Hallvard bare blitt bedre og bedre. Nylig var TV-profilen gjest i Arne Scheies 70-årslag.

- Det er så hyggelig å være her, og jeg er så glad for å få oppleve dette. Arne er en gammel kollega av meg fra tiden i NRK, og han har betydd masse for meg, og ikke minst hele Norge. Mannen er jo en legende, forteller Hallvard til Her og Nå.

Både far og datter rammet av sykdom

I fjor fikk Hallvards datter, TV 2-programlederen Katarina Flatland, diagnosen diabetes type 1. Det førte til at hun måtte trekke seg fra det planlagte programmet «Det sterkeste kjønn».- Nå går det mye bedre. Det går litt opp og ned i begynnelsen når man oppdager at man er syk. Timingen var veldig dum. Jeg hadde lyst til å reise, men så ble det ikke sånn. Om noen uker er jeg nok ekspert på alt som har med diabetes å gjøre, så får vi vente å se, sa Katarina Flatland i november til Seoghør.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer