- Snart er jeg tilbake i toppform

For få måneder siden var han på dødens rand - nå har Hallvard Flatland kastet krykkene.

FRISK: Hallvard forteller til ukebladet Her og Nå at han blir bedre for hver eneste dag. Foto: FameFlynet
FRISK: Hallvard forteller til ukebladet Her og Nå at han blir bedre for hver eneste dag. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I februar ble det kjent at TV-profilen Hallvard Flatland (56) hadde blitt alvorlig syk.

Etter å ha blitt rammet av et sjeldent syndrom ble den folkekjære programlederen operert hele 30 ganger på Rikshospitalet i Oslo.

Her havnet han i koma i tre måneder og svevde lenge mellom liv og død. Men i løpet av rekordtid har Hallvard bare blitt bedre og bedre. Nylig var TV-profilen gjest i Arne Scheies 70-årslag.

- Det er så hyggelig å være her, og jeg er så glad for å få oppleve dette. Arne er en gammel kollega av meg fra tiden i NRK, og han har betydd masse for meg, og ikke minst hele Norge. Mannen er jo en legende, forteller Hallvard til Her og Nå.

Både far og datter rammet av sykdom

KJENTE FJES: Både Katarina og hennes folkekjære programlederfar Hallvard Flatland har ledet ulike programmer på TV opp gjennom årene. Dette året har de begge slitt med sykdom. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no
KJENTE FJES: Både Katarina og hennes folkekjære programlederfar Hallvard Flatland har ledet ulike programmer på TV opp gjennom årene. Dette året har de begge slitt med sykdom. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no Vis mer

I fjor fikk Hallvards datter, TV 2-programlederen Katarina Flatland, diagnosen diabetes type 1. Det førte til at hun måtte trekke seg fra det planlagte programmet «Det sterkeste kjønn».- Nå går det mye bedre. Det går litt opp og ned i begynnelsen når man oppdager at man er syk. Timingen var veldig dum. Jeg hadde lyst til å reise, men så ble det ikke sånn. Om noen uker er jeg nok ekspert på alt som har med diabetes å gjøre, så får vi vente å se, sa Katarina Flatland i november til Seoghør.no.

Sist Hallvard viste seg offentlig var han fremdeles sterkt preget av sykdommen. Mange husker nok også opptredenen på «Lindmo» der Flatland måtte støttes av Katarina og brukte krykker. Nå er krykkene borte og programlederen føler seg bedre for hver eneste dag som går.

- Jeg blir bedre og bedre for hver dag. Hver dag er en liten seier, og jeg har forsøkt å spille golf også. Det fungerte fint. Snart er jeg vel tilbake i toppform, sier Flatland til ukebladet.

LES OGSÅ:     Rammet av ekstremt sjeldent syndrom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer