<strong>RADARPARET:</strong> - Jeg har lett for å bli melankolsk i begravelser, særlig når jeg har fulgt gode kolleger til graven, sier Jon Herwig Carlsen, som blant annet mistet sin gode kollega Kjell Kristian Rike. Foto: SCANPIX
RADARPARET: - Jeg har lett for å bli melankolsk i begravelser, særlig når jeg har fulgt gode kolleger til graven, sier Jon Herwig Carlsen, som blant annet mistet sin gode kollega Kjell Kristian Rike. Foto: SCANPIX Vis mer

Snart er det slutt etter 45 år i NRK

- Veldig mange av dem jeg har jobbet tett sammen med er borte. Det er vondt å tenke på, sier Jon Herwig Carlsen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Når årets skiskyttersesong er over, slutter Jon Herwig Carlsen (74) i NRK – 45 år etter at han startet opp i 1967.

- De siste årene, etter at jeg sluttet som fast ansatt da jeg ble 70, har jeg hatt mye fri i sommerhalvåret. Da har jeg jo fått vent meg litt til å være pensjonist. Men jeg innrømmer det gjerne; jeg er veldig spent på hvordan neste vinter blir. Det er jeg virkelig. Å sitte hjemme når de store konkurransene går.., jeg vet ikke hvordan jeg vil reagere, sier Carlsen til VG Helg.

Til tross for at han blir pensjonist og 75 år i april tenker han ikke mye på døden, selv om han ifølge seg selv går oftere i begravelser enn på fest.

- Jeg har lett for å bli melankolsk i begravelser, særlig når jeg har fulgt gode kolleger til graven. Kjell Kristian Rike, Knut Bjørnsen, Terje Dalby, Rolf Hovden, Knut Th. Gleditsch, Øivind Johnsen, veldig mange av dem jeg har jobbet tett sammen med er borte. Det er vondt å tenke på, får deg til å kjenne på din egen situasjon. Men jeg har heldigvis vært frisk hele livet, et magesår i 2009 er det mest alvorlige, og jeg håper at jeg kan være her i mange år ennå. Jeg blir gjerne 100, jeg, sier Carlsen til VG Helg.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ingen oppdager hva jeg gjør i boksen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer