<strong>TAR BARTEN:</strong> Atle Antonsen har bart i sin nye filmrolle, men gleder seg til snart å bli kvitt den.  Foto: Stella Pictures
TAR BARTEN: Atle Antonsen har bart i sin nye filmrolle, men gleder seg til snart å bli kvitt den. Foto: Stella Pictures Vis mer

Snart er barten borte

Atle Antonsen gleder seg til å bli kvitt både barten og krøllene.

Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken.  


SEHER.NO: Atle Antonsen (42) er i vinden om dagen. Torsdag og fredag denne uken er han premiereklar med komiserien «Dag» og  filmen «Kong Curling», og lørdag står han på scenen i Oslo Spektrum med John Cleese.

Mannen som er kjent som en av Norges morsomste, har de siste månedene også blitt lagt merke til for sin hårete overleppe.

- Jeg er nå kjent som mannen med krøller og bart, slår han fast til Seher.no.

Antonsen kan avsløre at han ikke trives med bart, og at den snart er historie.

- Jeg skal ha den kortest mulig, men jeg har hatt den på grunn av jobb. 

Mannen med bart er for tiden svært opptatt med promotering av ulike prosjekter. Torsdag kveld er det premiere på TV-serien «Dag», der komikeren spiller en mislykket og ensom samlivsterapeut. Fredag har «Kong Curling» premiere på norske kinoer, og Antonsen står for både hovedrollen og deler av manus. 42-åringen innrømmer at han er svært spent på mottagelsen.

- Klart jeg er spent. Vi har gnukket og filt på dette lenge, og nå er det klart for folkets dom, sier han.

Spent er han nok også på om han og makker Johan Golden blir kåret til Årets Radionavn, som du kan stemme på her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjendisene veltet ut av traileren  

Se video her.


[obj:media:10086]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer