Helene Olafsen gravid igjen:

- Snart blir vi fire

Kjendisparet blir foreldre for andre gang.

GLADNYHET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen er i lykkelige omstendigheter. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
GLADNYHET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen er i lykkelige omstendigheter. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helene Olafsen (31) og forloveden Jørgen Nilsen (31) venter sitt andre barn. Det bekrefter begge de vordende foreldrene på Instagram mandag kveld.

«Snart er vi fire», skriver Olafsen enkelt og greit sammen med et koselig bilde av seg selv, kjæresten og sønnen.

Paret ble foreldre for første gang i fjor vår da sønnen Louie så dagens lys.

«Verdens beste lille troll skal bli storetroll», deler Nilsen på sin Instagram-profil.

Helene Olafsen har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Gravid halvannet år etter fødselen

«Senkveld»-programlederen har tidligere åpnet seg opp om at det ikke bare var enkelt å bli foreldre midt under pandemien.

Sønnen ble født tre dager etter at regjeringen besluttet å stenge ned landet grunnet corona-viruset. Det bød på utfordringer for de fleste - også for Olafsen og forloveden.

- Jeg er så takknemlig for at Jørgen fikk være med på fødselen. Jeg synes så synd på dem som måtte føde uten far til stede. Da er det bra at vi har et vanvittig bra helsesystem, fortalte hun til VG i fjor høst.

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

Forloveden fikk altså være til stede under fødselen, noe som ikke var en selvfølge for alle fødende da coronapandemien sto på som verst.

Noen som derimot ikke fikk tilbrakt like mye tid med den nyfødte, var besteforeldrene.

- Det var litt rart at foreldrene til Jørgen ikke kunne komme på besøk fra Bergen. Mamma og pappa sto i døren og hilste på da de kom med mat til oss, delte Olafsen, og la til:

- Vi hadde det likevel bedre enn mange andre, og det var koselig å finne ut av det nye livet sammen.

Helene Olafsen ble mamma for kort tid siden. Nå er hun tilbake på jobb, og deler sine tanker om sin første tid med baby i hus. Vis mer

15. mars i fjor kom altså lille Louie til verden, noe som ble avslørt av barnefaren selv på Instagram, til et bilde av Olafsen og den nyfødte babyen.

«Velkommen til verden, lille Louie. Heldige deg, som har fått verdens tøffeste mamma. Jeg er så stolt av dere begge to», skrev han.

Få dager etter fødselen overrasket Olafsen alle da hun plutselig dukket opp på «Senkveld» - riktignok over videotjenesten Skype.

Der viste hun stolt frem sønnen, og kunne fortelle at ting så langt hadde gått bra, men at graviditeten hadde vært utfordrende til tider.

- Det var en reise som jeg ikke har tenkt til å ta igjen med det første. Det var tøft, men verdt det, veldig, sa hun til Blipp.

Forlovet i to år

Helene Olafsen og Jørgen Nilsen møttes da de var dansepartnere under «Skal vi danse» i 2017, hvor de gikk seirende ut av konkurransen.

Etter å ha vært kjærester et par år, så avslørte duoen at de hadde forlovet seg i november 2019.

«Resten av livet, minst», skrev Olafsen til en bildeserie av de to - der hun hadde en stor diamantring på fingeren.

Allerede som nyforlovet hadde Helene og Jørgen bestemt seg for å sette bryllupet på vent. Den gang på grunn av det kommende barnet.

Da Se og Hør møtte programlederen i mai kunne hun forklare at hun og Jørgen ikke hadde kommet noe lengre i bryllupsplanleggingen.

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya i fjor. Nå viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

Bryllupet ble altså først utsatt på grunn av barn, så kom corona samtidig som sønnen ble født, og det passet dårlig med hennes ønsker for den store dagen.

- Jeg har i alle fall sagt at jeg skal ikke ha barn - eller jeg skal ha barn haha, men jeg skal ikke være ammende, gravid eller under coronarestriksjoner når jeg gifter meg, fortalte Helene den gang.

LES OGSÅ: - Utrolig rart å skulle bli mor igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer