Snakket ut hos Oprah

Publikum fikk sterk sympati for den nybakte adoptivmoren.

SKYLDER PÅ MEDIA: Madonna tror mediekjøret kan være grunnen til barnefarens påstander om at han ble lurt. Foto: All Over Press
SKYLDER PÅ MEDIA: Madonna tror mediekjøret kan være grunnen til barnefarens påstander om at han ble lurt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: I går ble Madonna intervjuet via satelitt av talkshowdronningen Oprah Winfrey, og fortalte for første gang sin versjon av adopsjonssirkuset.


SE VIDEO: Madonna hos Oprah!


Intervjuet vises på amerikansk TV senere i dag, men studiopublikum amerikanske People har snakket med har avslørt noe av det som ble sagt - blant annet om barnets far, Yohane Banda.

- Han så meg rett i øynene og sa at han var takknemlig for at jeg ga sønnen hans en fremtid og et liv, "for hvis han ble hos meg hadde jeg måttet begrave ham", sa Madonna ifølge tilskuer Brook Carter (24).


LES MER: Mia Gundersen støtter Madonna

- Hun er frustrert med media, fordi hun tror mediekjøret har fått guttens far til å endre sin historie, legger Carter til.

Madonna viste også flere hyggelige sider av saken. Blant annet viste hun frem bilder av seg selv med datteren Lourdes (9), sønnen Rocco (6) og David (1). Et annet bilde viste popdronningens ektemann Guy Ritchie, mens han løftet en sprudlende blid David.


- De ser ut som en lykkelig og kjærlig familie, sier en annen publikummer til People.


LES MER: Trine Grung fortalte Oprah om mammarollen


Madonna skal først ha lagt merke til David i et klipp fra en dokumentarfilm om livet i området, som hun selv hadde sponset. Filmen viser en 8 år gammel hiv-smittet jente som holder David i armene sine.


- Hun sa hun så inn i øynene hans og fant en umiddelbar kontakt, forteller en tilskuer.


- Hun ville virkelig hjelpe denne lille gutten, som ikke hadde noen sjanse for å overleve.


David skal ha hatt både malaria, tuberkulose og lungebetennelse da Madonna møtte ham. Davids far har tidligere hevdet at han regelmessig syklet til barnehjemmet for å besøke gutten, men ifølge Madonna skal ingen familiemedlemmer ha besøkt ham det siste året.


Nå spørs det om Madonna oppnær sin hensikt med å bli intervjuet, nemlig å få tilbake folks sympati etter adopsjonsstriden. Malawiske myndigheter har forøvrig støttet Madonnas forklaring om at adopsjonen ikke bryter med noen av landets lover, og at barnets far var fullstendig klar over at han ga fra seg sønnen for alltid.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer