- Snakket om mote med kronprinsessen

Jada Pinkett Smith er mektig imponert over Mette-Marit.

SKRØT AV KONGEFAMILIEN: Will Smith og Jada Pinkett Smith under fredagens pressekonferanse. Foto: Seher.no/Kirsti irgens Ertsås
SKRØT AV KONGEFAMILIEN: Will Smith og Jada Pinkett Smith under fredagens pressekonferanse. Foto: Seher.no/Kirsti irgens Ertsås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Se video fra pressekonferansen med Will Smith, Jada Pinkett Smith og Nobel-artistene nederst i saken!

Fredag møtte filmstjerneparet Will Smith (41) og Jada Pinkett Smith (38) pressen under en pressekonferanse for årets Nobelartister og vertene på Radisson SAS Plaza i Oslo.

Paret har vært i hovedstaden et par dager, og torsdag møtte de den norske kongefamilien og toppolitikere under Nobel-baketten på Grand Hotel.

På Seher.nos spørsmål til paret om hvem som gjorde mest inntrykk under Norges-oppholdet, var ikke Jada i tvil.

- Jeg fikk møte kronprinsessen. Hun var nydelig, snill og søt. Vi snakket sammen om mote og selvfølgelig Oslo, fortalte Jada til Seher.no.

Både Will og Jada innrømmet i tillegg at de også fikk et godt inntrykk av ordfører Fabian Stang.

- Han var nydelig, han er fantastisk, sa Jada.


Skuespillerparet takket ja til å lede Nobel-konserten før det ble kjent at Obama hadde vunnet fredsprisen, og på pressekonferansen fortalte de hvordan de reagerte da de fikk gladnyheten.

- Da Jada kom inn og sa at Obama hadde vunnet, tok vi en "high five"! sa Will.

Ekteparert Smith har også intervjuet presidenten og intervjuet blir vist under konserten fredag.


– Jeg var livredd, fortalte Will om hvordan det var å intervjue Obama.

Årets Nobelkonsert går av stabelen i Oslo Spektrum fredag kveld, og countrystjernen Toby Keith, diskoartisten Donna Summer, hip-hoperenWyclef Jean,  boybandet Westlife og vår egen Alexander Rybak er blantartistene som skal opptre.

Under pressekonferansen fortalte guttene i Westlife at de fikk møte president Obama på torsdag, og at selv om de var nervøse på forhånd, fikk Obama dem til å føle seg hjemme.

- Dere kommer fra Irland, ja? Det er et flott land. Jeg har irske røtter, la oss ta en Guinnes! fortalte Nicky Byrne at presidenten hadde sagt.

Grand Prix-vinner Alexander la ikke skjul på at han syntes det var litt spesielt å opptre sammen med verdensstjerner i toppklassen.


- Jeg må være ydmyk her, for alle disse artistene er på et helt annet nivå enn meg, innrømmet han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jeg trodde det skulle være kaldt[obj:media:8257]
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer