Snakket om kjærestens død hos Ellen

«Glee»-stjernen Lea Michele var tøff i TV-studio hos Ellen DeGeneres.

RØRT: Skuespiller Lea Michele ble tydelig rørt da Ellen DeGeneres bragte et av fabvorittminnene hennes på bane: Da kjæresten Cory Monteith, som døde brått i sommer, innrømmet at de to datet da han gjestet «The Ellen DeGeneres Show» før jul i fjor.  Foto: Skjermdump, YouTube
RØRT: Skuespiller Lea Michele ble tydelig rørt da Ellen DeGeneres bragte et av fabvorittminnene hennes på bane: Da kjæresten Cory Monteith, som døde brått i sommer, innrømmet at de to datet da han gjestet «The Ellen DeGeneres Show» før jul i fjor. Foto: Skjermdump, YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I midten av juli kom sjokknyheten om at «Glee»-skuespiller Cory Monteith (31) hadde død brått.

Denne uken, akkurat fem måneder etter dødsfallet, gjestet skuespiller Lea Michele (27) «The Ellen DeGeneres Show» for å fortelle om månedene etter tapet.

Michele, som var både Monteiths kjæreste privat og hans kollega på «Glee»-settet, har lagt en tøff tid bak seg.

Til Ellen DeGeneres forteller hun at all medieoppmerksomheten ikke akkurat gjorde kjærestens død lettere å takle. Heldigvis strakte «Glee»-kollega Kate Hudson (34) ut en hjelpende hånd til 27-åringen.

- Hun var så vidunderlig at hun rett og slett overlot huset sitt til meg og familien min. Det hjalp så mye å bare ha et trygt sted å bearbeide det og puste ut litt, før jeg dro tilbake til mitt eget hus - som har så mye minner. Så dét å være et annet sted for å ha en stille stund var veldig fint, uttaler hun åpenhjertig.

TERAPI: Lea Michele avbildet i en scene fra høstens «Glee»-episode der Cory Monteith ble hyllet. Foto: Stella Pictures
TERAPI: Lea Michele avbildet i en scene fra høstens «Glee»-episode der Cory Monteith ble hyllet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Jobber seg gjennom sorgen

Skuespilleren og sangeren, som slipper sitt første soloalbum «Louder» over nyttår, legger ikke skjul på at hun har hatt et «temmelig tøft år».

Men det å dra tilbake på jobb på «Glee»-settet hjalp henne å komme seg videre, understreker hun overfor Ellen DeGeneres.

- Det folk ikke forstår er at det å gå på jobb ikke er noe vanskeligere enn å være hjemme: Være i huset og åpne et skap og se et par sko.

- Det er denne sorgen som følger med deg hver dag, uansett hva du gjør. Når det er flotte stunder, tøffe stunder. Så jeg vil heller være på jobb med de menneskene jeg elsker, som også går igjennom dette, forklarer Lea Michele.

Rørt av minner

Den unge Hollywood-stjernen, som mistet sin kjære til en giftig blanding av heroin og alkohol, klarer å holde tårene tilbake mens hun snakker ut om sorgen. Men nårprogramleder Ellen nevner Corys besøk på TV-showet før jul i fjor, blir hun tydelig rørt.
SLAPPER AV: Stjernen visste ikke om hun skulle smile eller gråte da hun ble fotografert etter Corys død. Men på vei til et arrangement i New York forrige uke strålte hun.  Foto: Jackson Lee / Splash News/All Ov
SLAPPER AV: Stjernen visste ikke om hun skulle smile eller gråte da hun ble fotografert etter Corys død. Men på vei til et arrangement i New York forrige uke strålte hun. Foto: Jackson Lee / Splash News/All Ov Vis mer

- Det er ett av favorittminnene mine. Jeg husker da han kom hjem den kvelden, han brisket seg liksom og sa «Jeg snakket om deg på 'Ellen' i dag».
- Jeg ble så glad, for han var en så privat person. Jeg følte meg som verdens heldigste jente hver eneste dag av livet mitt. Jeg syntes bare at han var den beste mannen, så dét øyeblikket, det minnet, det betyr så mye for meg, innrømmerhun med skjelvende stemme.
Det var nemlig på «The Ellen DeGeneres Show» i desember i fjor at Cory Monteith første gang bekreftet at han og Lea Michele faktisk var et par.
Se det sterke intervjuet med Lea Michele i videoen nedenfor:
Se Cory Monteith innrømme romansen overfor Ellen i videoen nedenfor:
LES OGSÅ: Hyllet sin avdøde kjæreste i tårevåt tale

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer