Snakket om bryllup - så kom sjokkbruddet

Etter fire år skal Hollywood-stjernen Kirsten Dunst og hennes kjæreste brått ha gått fra hverandre.

LYKKEN BRAST: Kirsten Dunst og kjæresten Garrett Hedlund strålte sammen på den røde løperen under Golden Globe Awards i januar. Nå skal forholdet deres ha tatt slutt.  Foto: Afp
LYKKEN BRAST: Kirsten Dunst og kjæresten Garrett Hedlund strålte sammen på den røde løperen under Golden Globe Awards i januar. Nå skal forholdet deres ha tatt slutt. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nylig omtalte Kirsten Dunst (33) forholdet med skuespillerkollega Garrett Hedlund (31) som «sitt lengste noensinne» i et intervju med InStyle.

Nå skal lykken imidlertid ha tatt slutt for paret, bekrefter flere kilder overfor UsWeekly.

Bruddet kommer tilsynelatende som lyn fra klar himmel, ettersom stjerneparet bodde sammen i L.A. og angivelig var klare for å forlove seg i nærmeste fremtid.

Det er heller ikke lenge siden «Spider-Man»-stjernen lettet på sløret om det langvarige forholdet i et stort intervju med britiske InStyle Magazine:

- Jeg føler at vi er flinke til å gjøre vår egen greie, men samtidig forenes og være sammen. I tidligere forhold har jeg vært for sammenfiltret med den andre, vi måtte gjøre alt mulig sammen (...) Alt jeg kan si er at dette er mitt lengste forhold, så det funker, ikke sant? sa Dunst.

Saken fortsetter under bildet.

FILMKOLLEGER: Det oppstod søt musikk mellom Kirsten Dunst og Garrett Hedlund under innspillingen av «On the Road». Her er de to og motspiller Kristen Stewart på filmens gallavisning under Toronto filmfestival høsten 2012. Foto: Reuters
FILMKOLLEGER: Det oppstod søt musikk mellom Kirsten Dunst og Garrett Hedlund under innspillingen av «On the Road». Her er de to og motspiller Kristen Stewart på filmens gallavisning under Toronto filmfestival høsten 2012. Foto: Reuters Vis mer

Drømte om barn og bryllup

I samme intervju røpet filmstjernen at hun satte pris på at kjæresten var følsom og «familieorientert», noe man skulle tro klang godt med ønsket hennes om å få barn. Kirsten Dunst fortalte også at hun drømmer om bryllup:

- Jeg er en som ønsker å gifte meg...

- Hvis det skjer i midten eller slutten av 30-årene, blir det lite og intimt. På tinghuset, så middagsselskap og DJ med venner og familie. Jeg kommer til å planlegge det som om det var 40-årslaget mitt, sa «Melancholia»-skuespilleren til InStyle i mars.

Hva som er årsaken til det angivelige bruddet er ikke kjent, og i skrivende stund har ingen av partene kommentert nyheten offentlig.

Saken fortsetter under bildet.

TV-AKTUELL: Før jul var Kirsten Dunst å se i sesong to av TV-serien «Fargo», der hun spilte rollen som Peggy Blumquist.  Foto: MGM TELEVISION / NTB Scanpix
TV-AKTUELL: Før jul var Kirsten Dunst å se i sesong to av TV-serien «Fargo», der hun spilte rollen som Peggy Blumquist. Foto: MGM TELEVISION / NTB Scanpix Vis mer

Mislykket stevnemøte

Dunst og Hedlund, som var sammen i over fire år, møttes på innspillingssettet til filmatiseringen av Jack Kerouacs roman «On the Road» i 2011.

I et intervju med Details har «Pan»-kjekkasen røpet at deres første stevnemøte var en mislykket kanotur klokken tre om morgenen, ifølge E!Online.

- Det var ikke en stabil kano. Så vi kantret og måtte svømme tilbake til land i møkkete, ekkelt vann, som i dammene på en golfbane, sa Hedlund om daten.

Høsten 2014 fortalte «Fargo»-aktuelle Kirsten Dunst, som tidligere har datet Jake Gyllenhaal (35), at hun var svært lykkelig med Garrett Hedlund. Tilfredsheten i forholdet medførte faktisk at jeansene hennes ble trangere:

- Jeg hadde nok vært tynnere hvis jeg ikke hadde følt meg vel og hvis jeg ikke hadde vært i et forhold. Når man har kjæreste så spiser man masse og slapper av mye mer, sa hun til Net-a-Porter Magazine.

EKSER: På starten av 2000-tallet var Kirsten Dunst sammen med Jake Gyllenhaal i et par år. Her er de to på MET-gallaen i New York i april 2003.  Foto: © Steve Azzara/Corbis
EKSER: På starten av 2000-tallet var Kirsten Dunst sammen med Jake Gyllenhaal i et par år. Her er de to på MET-gallaen i New York i april 2003. Foto: © Steve Azzara/Corbis Vis mer

LES OGSÅ: Viste frem forlovelsesringen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer