Snakket om bruddet på «Skavlan»

- Jeg vil oppnå suksess på egen hånd, sier Cheryl Cole.

FOKUSERER PÅ KARRIEREN: Cheryl Cole har tidligere gjort suksess i det britiske jentebandet «Girls Aloud», men nå satser hun på suksess som soloartist med singelen «Fight for this love» og albumet «3 Words» Foto: All Over Press
FOKUSERER PÅ KARRIEREN: Cheryl Cole har tidligere gjort suksess i det britiske jentebandet «Girls Aloud», men nå satser hun på suksess som soloartist med singelen «Fight for this love» og albumet «3 Words» Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den britiske popstjernen Cheryl Cole - som for tiden ligger høyt på VG-lista med låten «Fight for this love» - har de siste månedene blitt mye omtalt for det turbulente ekteskapet til den engelske fotballstjernen Ashley Cole.

Og da 26-åringen - som i Storbritannia også har gjort suksess som dommer i TV-programmet «X Factor» - torsdag besøkte Fredrik Skavlans i TV-studio i Oslo, sa hun at hun nå bruker all sin tid på å etablere seg som soloartist

- Jeg fokuserer på karrieren min. Det er den jeg elsker mest, sa Cole til Skavlan, ifølge Dagbladet.

Cheryl separerte seg i februar fra Chelsea-spilleren Ashley Cole, etter at det ble kjent at en toppløsmodell hadde mottatt nakenbilder av ham fra hans mobil. Flere kvinner har også stått fram og påstått at de har vært hans elskerinner.

Skandalehistoriene har imidlertid også vært med på å gi Cheryl en bølge av sympati, og hun ble nylig kåret til Storbritannias tredje viktigste kjendis. Til Skavlan sa hun imidlertid at hun ikke har latt populariteten gå til hodet på henne.

- Jeg setter selvsagt stor pris på at landet mitt er stolt av meg, men det er vanskelig å ta noe sånt innover seg. Det er ikke akkurat sånn at jeg ligger våken om natta og tenker på det, sa hun, ifølge Dagbladet.

«Skavlan» ser du på NRK1 fredager kl 21.25.

Få komplett oversikt over alle ukens TV-programmer på Seher.nos TV-guide!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jeg finner aldri en ny mann