Snakket om bruddet mot eksens vilje

Nå forsvarer Seal at han trosset Heidi Klums ønske.

SYV ÅR: Ekteskapet mellom Heidi Klum og Seal varte i syv år. Flere ganger fornyet de ekteskapsløftene, og ga folk et inntrykk av det perfekte forhold. Foto: All Over Press
SYV ÅR: Ekteskapet mellom Heidi Klum og Seal varte i syv år. Flere ganger fornyet de ekteskapsløftene, og ga folk et inntrykk av det perfekte forhold. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I januar kom den overraskende nyheten om at superparet Heidi Klum (38) og Seal (48) skulle skilles, etter et syv år langt ekteskap.

I tiden etter bruddet har modellen Klum holdt seg så taus som mulig, mens artisten Seal har vært mer åpen - mot Klums vilje.

Nå går Seal ut og forsvarer åpenheten. Under en gjesteopptreden i et australsk radio-show forklarte han det hele på denne måten:

- Vi hadde et veldig offentlig ekteskap. Vi fornyet ekteskapsløftene, og ga folk inntrykket at ekteskapet og forholdet vårt var perfekt. Når alt faller sammen, kan man ikke da plutselig bli helt stille. Det fungerer ikke på den måten, sier han ifølge People.com.

Likevel har han ingenting negativt å si om hvordan Klum har oppført seg i tiden etter bruddet.

- Jeg respekterer min kones avgjørelse om å ikke snakke om bruddet, men jeg følte at folk fortjente en slags forklaring om hvorfor bildet av det ideelle forholdet ikke var helt slik folk trodde det var.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Uten giftering for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer