Kaley Cuoco:

- Snakket om å amputere beinet

Avslører ulykken som nesten avsluttet serien «The Big Bang Theory».

ULYKKE: Kaley Cuoco åpner opp om alvorlig ulykke i ny bok. Foto: Jordan Strauss / Invision / TT / NTB
ULYKKE: Kaley Cuoco åpner opp om alvorlig ulykke i ny bok. Foto: Jordan Strauss / Invision / TT / NTB Vis mer
Publisert

Kaley Cuoco (36) er mest kjent for sin rolle som Penny i «The Big Bang Theory». Nå avslører skuespilleren at hun nesten måtte amputere beinet etter en rideulykke.

Sammen med medskuespiller Johnny Galecki (47) og serieskaperen Chuck Lorre (69) åpnet 36-åringen opp om ulykken, i et nytt utdrag fra boken «The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story of the Epic Hit Series».

People også har omtalt saken.

AMPUTERT: Ole «Lukkøye» Klemetsen forklarer hvorfor han kun har ni fingre. Vis mer

- Det var den mørkeste, mest skremmede tiden i løpet av alle tolv årene av showet. Kaley kunne ha mistet beinet. Det var en rekke med mirakler som gjorde at vi kom oss gjennom det, og at hun kom seg frisk ut av det, forteller serieskaper Lorre.

- De snakket om å amputere beinet hennes, noe som var forferdelig å høre, la medskuespiller Galecki til.

I september 2010 red Cuoco, som er en ivrig sprangrytter og konkurrent, på en ranch i Los Angeles da hesten hennes ble skremt og hun falt av. Sekunder senere forsøkte hesten å hoppe over henne, men landet på venstre ben.

ULYKKE: I 2006 var Forræder-aktuelle Karina Hollekim i en alvorlig fallskjermulykke. Legene fortalte henne at hun aldri kom til å gå igjen, men det stoppet ikke Karina. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Dermed ble Cuoco fraktet til sykehuset med alvorlige skader.

- Før jeg ble operert fikk de meg til å signere noe som sa: «Vi vet ikke før vi kommer inn der og ser dette beinet, og det kan komme til at vi må fjerne det». Det var åpenbart ikke tilfelle, men jeg måtte skrive under på noe som sa «OK, du kan», fortalte hun i utdraget.

Legene trodde opprinnelig at skuespilleren ikke ville være i stand til å gå på flere måneder. Etter to ukers opphold på sykehuset var hun imidlertid på beina igjen.

Ulykken resulterte i at Cuoco ble skrevet ut av to episoder av «Bing Bang Theory». Men serieskaper Lorre innrømmer at en amputasjon kunne ha avsluttet hele serien.

LES OGSÅ: - Han ødela ordet «ekteskap» for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer