Tallulah Willis og Demi Moore:

- Snakket ikke sammen på tre år

Kjendisdatteren åpner opp om forholdet til den verdensberømte moren, Demi Moore.

MOR OG DATTER: Tallulah Willis benyttet morsdagen 10. mai til å snakke ut om forholdet sitt til moren Demi Moore. 26-åringen avslører at hun og moren ikke hadde kontakt over en periode på tre år. Her er de i 2008. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Tallulah Willis benyttet morsdagen 10. mai til å snakke ut om forholdet sitt til moren Demi Moore. 26-åringen avslører at hun og moren ikke hadde kontakt over en periode på tre år. Her er de i 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Demi Moore (57) var en svært populær filmstjerne på 1990-tallet. 57-åringen har medvirket i en rekke berømte filmer, som «Ghost», «Striptease» og «G.I. Jane». Moore hadde dessuten et svært offentlig forhold til skuespiller Bruce Willis (65), som hun var gift med fra 1987 til 2000.

Sammen fikk eksparet de tre døtrene Rumer (31), Scout (28) og Tallulah (26). Sistnevnte delte i anledning «Mothers day» forrige helg et lengre innlegg på Instagram, der hun beskriver et anstrengt forhold til sin verdenskjente mor.

Tallulah Willis skriver nemlig at hun og Demi Moore ikke snakket sammen over en periode på tre år, mens moren var sammen med skuespiller Ashton Kutcher (42). De var gift fra 2005 til 2013.

- Jeg snakket ikke med moren mi på nesten tre år, og i løpet av den tiden gjorde denne dagen (morsdagen, journ.anm.) meg fra fragmenterte stykker til absolutt støv, skriver 26-åringen for å beskrive det anstrengte forholdet mellom mor og datter.

SØSTRENE SISTERS: Demi Moore har de tre døtrene Scout, Tallulah og Rumer sammen med eksmannen Bruce Willis. Foto: NTB Scanpix
SØSTRENE SISTERS: Demi Moore har de tre døtrene Scout, Tallulah og Rumer sammen med eksmannen Bruce Willis. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brast i gråt

Videre beskriver kjendisdatteren en hendelse der hun kjørte på vei til jobb, og brast ut i gråt da hun hørte en reklame over radioen som anbefalte en parfyme som «mødre absolutt ville elske».

Senere endret forholdet mellom mor og datter seg, noe Willis er svært glad for i dag.

Se dette innlegget på Instagram

mommy is best friend!!!!!!!!! @demimoore

Et innlegg delt av tallulah (@buuski)

- Min historie endret seg. Gjennom en metamorfose av selvrefleksjon og evne til å tilgi, ble ikke tre år til en evighet. Takknemligheten for den sannheten har aldri mistet sin styrke, skriver 26-åringen i innlegget.

I dag er forholdet deres et helt annet, og hun beskriver relasjonen deres som «magnetisk».

- Hvis du kjenner meg personlig, kjenner du til omfanget av hennes tilværelse i livet mitt. Jeg lurer ofte på hvordan relasjonen ville blitt formet dersom jeg hadde møtt den 26 år gamle Demi. Jeg tror vi ville ha ledd mye, skriver Tallulah Willis videre i kjærlighetshyllesten til moren.

- Jeg gleder meg over alt du er, og alt det du fortsetter å lære meg. Jeg ser hva denne dagen betyr for deg, og hvor du kom fra. Hver krik og krok av deg er verdig og forgylt. Jeg elsker deg, avslutter hun.

REAGERER: Ashton Kutcher og Mila Kunis reagerer på magasinforsiden som hevder at de har gått hver til sitt. Se hva de sier! Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

Delte artig bilde

At Tallulah Willis og Demi Moore nå har lagt det vonde bak seg, er det ingen tvil om. I starten av april vekket nemlig førstnevnte stor oppsikt da hun delte et noe uvanlig familiebilde – til fansens store overraskelse.

Kjendisdatteren delte et bilde på Instagram av nesten hele familien, der til og med Demi Moores eksmann Bruce Willis var med. Datteren Scout var også til stede, samt Tallulahs kjæreste. Den eneste som manglet var dermed eldstedatteren Rumer.

På bildet hadde hele gjengen på seg matchende, stripete pysjamaser.

I senere tid har Willis giftet seg på nytt, og har siden 2009 vært gift med modellen Emma Heming Willis (41).

Moore har tidligere uttalt at hun er «stolt» av skilsmissen fra Willis, med tanke på hvordan de har klart å bevare et godt vennskap i ettertid.

- Det var ikke lett i begynnelsen, men vi klarte å flytte hjertet av forholdet, det hjertet som skapte vår familie, til noe nytt – som ga jentene et kjærlig, støttende miljø med begge foreldrene, skrev Moore i selvbiografien «Inside Out» i 2019.

Mange fans sperret øynene opp da filmstjernen Ashton Kutcher ut av et blå delte telefonnummeret sitt til sine følgere på Twitter. Vi slo på tråden - og her kan du se hvordan det gikk. Vis mer

LES OGSÅ: - Sola gikk ned, og et monster kom frem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer