STOD FREM SOM 30-ÅRING: Geir Kvarme sier til Dagbladet at han ble overrasket over foreldrenes reaksjon da han stod frem som homofil. Foto: Stella Pictures
STOD FREM SOM 30-ÅRING: Geir Kvarme sier til Dagbladet at han ble overrasket over foreldrenes reaksjon da han stod frem som homofil. Foto: Stella PicturesVis mer

Snakket ikke med foreldrene på tre måneder

Geir Kvarme var ikke forberedt på reaksjonen da han kom ut av skapet.

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Geir Kvarme (49) ventet til han var 30 år før han fortalte sine foreldre at han er homofil.

I et intervju med Dagbladet sier han at han ikke var forberedt på foreldrenes reaksjon.

- Da jeg kom til dem føltes det som en veldig stor bøyg, nettopp fordi det hadde tatt så lang tid. Jeg åpnet opp, men de var mer opptatt av sin egen sorg, sier Kvarme til Dagbladet.


- Hvis de syntes det var så jævlig, hadde jeg kanskje forventet at de var opptatt av hvordan jeg hadde det med noe sånt.

Det tok tre måneder før Geir snakket med foreldrene igjen.

En av bekymringene til foreldrene var at Geir ikke ville få barn.

Etter at han og ektemannen Sebastian fikk døtrene Nola og Anna ved hjelp av surrogatmor, skal derfor gleden ha vært ekstra stor hos hans foreldre.

Kvarme sier til Dagbladet at en av grunnene til at han stod frem så sent, var at han ikke var sikker på om han var homofil.

- Jeg var ikke helt sikker, jeg visste ikke helt, det gjør jeg fremdeles ikke. Jeg kan da plutselig gå forbi en dame på gate og tenke «hun er en deilig kvinne».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her trosser han ekstrem høydeskrekk