Hertuginne Camilla:

Snakker ut om utroskapsskandalen

Hertuginne Camilla av Cornwall ble avslørt som prinsens sidesprang.

SKANDALØS START: Charles og Camilla stiller den dag i dag opp på flere oppdrag sammen, og viser seg støtt og stadig. Forholdet deres fikk imidlertid en røff start. Charles var allerede gift med Diana da det ble avslørt at han hadde kontakt med Camilla. Nå snakker hun ut om den tunge tida. Foto: NTB scanpix
SKANDALØS START: Charles og Camilla stiller den dag i dag opp på flere oppdrag sammen, og viser seg støtt og stadig. Forholdet deres fikk imidlertid en røff start. Charles var allerede gift med Diana da det ble avslørt at han hadde kontakt med Camilla. Nå snakker hun ut om den tunge tida. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 1992 ble et lydopptak av en privat telefonsamtale mellom prins Charles av Wales (68) og Camilla Parker Bowles (69) - i dag hertuginne av Cornwall - lekket i utenlandske medier.

De to var begge godt gift den gangen. Prins Charles og Diana var Storbritannias, om ikke verdens, mest populære par, og ble ofte skrevet om i alle mulige forbindelser.

Camilla var på sin side gift med Andrew Parker Bowles.

At en privat telefonsamtale mellom prinsen og Camilla med seksuelt innhold ble lekket til pressen, sørget for kioskveltende forsider på verdensbasis. I et nytt intervju med The Mail on Sunday forteller den 69 år gamle hertuginnen om hvordan hun taklet avsløringene, som kom som lyn fra klar himmel.

Saken fortsetter nedenfor.

- Helt forferdelig

Det som fulgte var en tøff tid for dama som plutselig skulle bli en offentlig uthengt syndebukk.

- Jeg kunne virkelig ikke gå noe som helst sted. Barna kom og dro som normalt, de måtte bare godta det. Det gjorde også gode venner, sier hun i intervjuet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer