Jada Pinkett-Smith:

Snakker ut om tårevått møte med Wills ekskone

- Jeg er stolt.

TÅREVÅTT: Jada Smith møtte Will Smiths ekskone, Sheree Fletcher, for en samtale om hvordan det var da hun datet Will mens han og Sheree fortsatt var gift. Video: Red Table Talk via CNN Vis mer
Publisert

De personlige avsløringene har vært mange i Jada Pinkett-Smiths (47) talkshow på Facebook, «Red Table Talk». Siden første episode ble lansert i mai fjor, har nettserien sørget for overskrifter med stikkord som «porno-avsløring», «voldelig forhold», og «trekantdrama».

En av sesongens mest oppsiktsvekkende episoder var imidlertid da 47-åringen inviterte Sheree Fletcher (51) - som er ekskona til Will Smith (50).

TÅREVÅTT: Jada Smith møtte Will Smiths ekskone, Sheree Fletcher, for en samtale om hvordan det var da hun datet Will mens han og Sheree fortsatt var gift. Video: Red Table Talk via CNN Vis mer

Da Jada møtte Will for første gang, og de to begynte å date, var sistnevnte fortsatt gift med Fletcher. Sammen har de også sønnen Trey Smith (26).

- Burde holdt meg unna

I en særdeles følelsesmessig samtale med ektemannens ekskone under talkshowet, kom det blant annet frem at Jada angrer på at hun startet å date Will mens han fortsatt var gift.

- Jeg forsto meg ikke på ekteskap. Jeg forsto ikke hva en skilsmisse innebar. Jeg burde nok holdt meg unna, fortalte Jada åpenhjertig til Sheree, hvorpå sistnevnte med en spøkefull tone svarte:

- Tror du?

Møtet mellom de to kvinnene fikk stor oppmerksomhet i internasjonal presse, der spesielt Fletcher fikk ros for måten hun opptrådte i møte med kvinnen som innledet en affære med hennes daværende ektemann.

Artikkelen fortsetter under:

- Ikke klar

I nye intervjuer med The Guardian og Bang Showbiz, åpner Jada opp om den velomtalte seansen, og forklarer at ovennevnte episode er den hun er aller mest stolt over. 47-åringen mener at samtalen de to hadde, førte dem enda tettere sammen.

- Jeg er stolt over akkurat det. Will har sagt at det skjer noe magisk når folk setter seg ned på «Red Table», sier Jada til The Guardian, og utbroderer overfor Bang Showbiz:

- Så fort du tillater deg å være åpen og ærlig, er det ikke like krevende å være det i møte med andre mennesker når man snakker om vanskelige tema. Det finnes samtaleemner hvor man tenker: «Jeg vet ikke om jeg er klar for å snakke om dette. Kanskje om fem år fra nå når jeg har prosessert det». Men fordi jeg har prosessert alle disse tingene over lang tid, så er det ikke så vanskelig for meg å prate om.

Til tross for at ekteskapet mellom Will og Jada startet med utroskap, har paret i dag barna Jaden (21) og Willow (18). Og med sønnen Trey Smith i bildet, innså Jada og Sheree omsider at de måtte begynne å samarbeide for barnas skyld.

- Frem til det forholdet utvikler seg og du begynner å se viktigheten av det du gjør ... At man virkelig bryr seg om det barnet, og at det dermed blir din hovedprioritet, så måtte jeg gjennom mange stadier. Det er en prosess, sa Jada i forbindelse med talkshow-besøket.

MED BARNA: Will og Jada sammen med barna Jaden og Willow, samt eldstesønnen Trey fra Wills Smiths første ekteskap med Sheree Fletcher. Foto: NTB Scanpix
MED BARNA: Will og Jada sammen med barna Jaden og Willow, samt eldstesønnen Trey fra Wills Smiths første ekteskap med Sheree Fletcher. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Mye parterapi

Som ekteskap flest, har heller ikke 47-åringens forhold til Will Smith bare vært rosenrødt i de 22 årene paret har vært gift.

I et intervju med The Sun har Will avslørt at forholdet ikke alltid har gått på skinner.

- Vi har vært mye i parterapi. Det som skjer under terapien, er at sannheten kommer frem. Og man sitter overfor kona og forteller alt og så forteller hun alt. Man ser på hverandre og tenker at man umulig kan elske hverandre igjen, forklarte skuespilleren til avisen.

Paret har en rekke ganger vært utsatt for bruddrykter, men har alltid avvist at de vil gå fra hverandre.

- Man ikke forvente at det skal være lett. Vårt ekteskap har vært det mest vanskelige, utmattende og uutholdelige vi noen gang har gjort i livene våre, men vi gir ikke opp av den grunn, har Will Smith tidligere uttalt på Entertainment Tonight, gjengitt av Us Weekly.

LES OGSÅ: - Dette skulle egentlig ikke ha skjedd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer