Snakker ut om sorgen

Foreldrene til kjendisdanseren Steffen Tangstad døde brått og uventet.

SAVN: - Jeg skulle ønske jeg hadde fått beholde dem mye lenger, forteller eks-bokseren. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
SAVN: - Jeg skulle ønske jeg hadde fått beholde dem mye lenger, forteller eks-bokseren. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Jeg blir aldri ferdig med den opplevelsen. Det er en stor sorg som ikke kan beskrives. Jeg hadde et veldig nært forhold til pappa, og at han døde har gjort noe med meg, forteller en åpenhjertig eks-bokser Steffen Tangstad (47) til dagens Se og Hør.

Tangstad, som nå er aktuell i ”Skal vi danse?”, prater om da hans far helt uten forvarsel fikk brystsmerter og hjerteinfarkt ute på sjøen. Alle var i sjokk da den 57 år gamle mannen døde på sykehuset samme dag!

Skuffelse for "Skal vi danse"-Tone ...

Og like brått skjedde det med Steffens mor, Irene. Selv om hun var 77 år gammel, var det uventet for alle det som skjedde.  I et familieselskap for sin 95 år gamle mor, la hun seg ned bare for å hvile litt.

Hun våknet aldri igjen …

- Det føltes dramatisk å miste foreldrene så plutselig. Jeg skulle ønske jeg hadde fått beholde dem så mye lenger, sier han.

Han sier også at han har fått seg en ny kjæreste, flotte Ann Mette fra Nøtterøy. Hun er svært stolt av Steffens innsats i ”Skal vi danse?”.

- Hun sier hun er litt stolt av meg, gliser han, og forteller at han har det veldig fint for tiden.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer