Snakker ut om sorgen etter brorens død

- Han var min store helt, sier Hellbillies' Aslag Haugen.

<strong>MISTET BROREN:</strong> Sanger og frontfigur i Ål-bandet Hellbillies, Aslag Haugen, både giftet seg og mistet storebrorens sin i fjor sommer. Foto: Anders Myhren/ Seher.no.
MISTET BROREN: Sanger og frontfigur i Ål-bandet Hellbillies, Aslag Haugen, både giftet seg og mistet storebrorens sin i fjor sommer. Foto: Anders Myhren/ Seher.no. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 2009 brakk frontfigur i bandet Hellbillies, Aslag Haugen (51), nakken da han ramlet ned fra scenen.

I fjor sommer rammet ulykken igjen. Denne gang gikk det verre. Aslags bror, redaktøren og nynorskmannen Arne Sigurd Haugen (58), omkom i en bilulykke.

- Han var veldig storebror for meg. En stor helt som alltid har vært mitt store forbilde, helt siden jeg var ung, forteller Hellbilliesvokalisten i et intervju med VG.

Aslag giftet seg i fjor sommer med Cathrine Myhren (33), og ble stefar til Charlotte på 11. Samtidig har han altså måttet bearbeide sorgen etter brorens død.

- Alle som har vært igjennom det å miste noen man har så nært, vet at det er helt forferdelig. Det har vært tøft. Utrolig tøft Vi sto hverandre veldig nær, foerteller Aslag Haugen til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: I sorg etter søsterens død

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer