TØFT BRUDD: Etter fire år som mann og kone tok ekteskapet mellom Marc Anthony og Dayanara Torres slutt. Kort tid etter giftet Anthony seg med latinobaben Jennifer Lopez. Foto: AP
TØFT BRUDD: Etter fire år som mann og kone tok ekteskapet mellom Marc Anthony og Dayanara Torres slutt. Kort tid etter giftet Anthony seg med latinobaben Jennifer Lopez. Foto: APVis mer

Snakker ut om skilsmissen

- Det var et helvete, sier Marc Anthonys ekskone, Dayanara Torres.

LOS ANGELES (Seher.no): I 2004 giftet Jennifer Lopez (38) seg med Marc Anthony (39).

Dette var bare et par måneder etter at skilsmissen mellom han og ekskona Dayanara Torres (33) var i boks.

- Du planlegger ikke at ekteskapet ditt skal gå i vasken. Jeg drømte om å finne prinsen min, men slik ble det altså ikke, forteller Torres nå til People magazine.

Den tidligere Miss Universe-vinneren, som nå jobber som skuespiller, har unngått å snakke om bruddet offentlig frem til nå.

Det var i 2004 at det fire år lange ekteskapet til latino-sangeren, som hun har sønnene Christian (7) og Ryan (4) sammen med, tok slutt.

Samme år giftet han seg vakre "J-Lo", som han hadde datet kort før han giftet seg med Torres, under en hemmelig seremoni i Los Angeles.

- Du ønsker å komme deg videre så fort som mulig, men etter hvert innser du at tid er det du trenger. Du må gjennom all smerten før du er klar til å gå videre.

Selv hadde Torres en svært hard tid etter skilsmissen.

Etter at Anthony dro sin vei, klarte hun nesten ikke å komme seg ut av senga.

- Det var et helvete. Jeg gråt helt til jeg gikk tom for tårer og ble nummen. Jeg ville ikke spise, ga blaffen i å kle meg og dusje. Jeg ønsket kun å ligge i senga, forteller hun ifølge bladet.

Men etter et par måneder, da hennes eldste sønn fant henne gråtende på sengen igjen og var tydelig bekymre, skjønte hun at hun måtte ta seg sammen.

- Jeg ble flau over at jeg hadde vist barna at jeg var så svak. Det fikk meg til å innse at jeg hadde grått av alle de gale grunnene.

Hun kom seg på beina og prøvde å ta de riktige valgene. Hun ønsket blant annet ikke at barna følte de måtte velge sider, og har beholdt masse bilder av eksmannen på veggen for guttenes skyld.

- Han er ikke en person vi trenger å gjemme bort. Han vil alltid være faren deres, og jeg tror faktisk ikke de har sett på skilsmissen som en negativ ting.

I februar ble Lopez mamma til tvillingene Max og Emme, og Anthony ble pappa for femte gang (han har også en datter fra et tidligere forhold).

Torres sier at sønnene elsker småsøsknene sine og at de har god kontakt.

- Jeg er lykkelig nå, og tror dette er begynnelsen på et fantastisk nytt eventyr, avslutter hun intervjuet med å si.

LES OGSÅ: Mindre pene menn gjør deg glad