LETTER PÅ SLØRET: Liv Tyler har vært taus om skilsmissen - helt tl nå. Foto: All Over Press
LETTER PÅ SLØRET: Liv Tyler har vært taus om skilsmissen - helt tl nå. Foto: All Over PressVis mer

Snakker ut om skilsmissen

- Jeg føler smerten og tapet av alt, avslører Liv Tyler.

SEHER.NO: Siden skilsmissen fra ektemannen Royston Langdon tidligere i år har "Lord of the Rings"-stjernen Liv Tyler (31) vært taus om bruddet.

Nå letter omsider skuespillerskjønnheten på lokket til det amerikanske bladet Harper's Bazaar og avslører at hun har følt seg nevrotisk siden separasjonen i mai.

- For første gang i livet er det så mye vanskeligere for meg å reise meg og børste av knærne. Jeg føler smerten og tapet av alt. Jeg føler meg ikke rolig og samlet. Jeg føler meg nevrotisk - som Woody Allen. Jeg er kreps, og noen ganger føler jeg at jeg er som en krabbe uten skall, avslører Tyler.

Aerosmith-stjernen Steven Tylers (60) flotte datter hadde vært gift med den britiske Spacehog-rockeren Langdon i fem år da forholdet gikk i vasken.

Sammen har de sønnen Milo, og Liv innrømmer at det er tøft å være alenemor. Likevel har hun ingen umiddelbare planer om å date igjen.

- Jeg prøver fortsatt å la meg selv føle på bruddet. Jeg tror man må sørge og føle smerten. Jeg kysser Milo på leppene hele tiden, men jeg har ikke hatt et ordentlig kyss på veldig lenge. Jeg prøver å ta en dag av gangen og å være den beste mammaen jeg kan være, men det er en merkelig tid - som å spasere nedover veien uten noen steder å gå. Vi får se hvor det fører meg, forteller Tyler.

LES OGSÅ: Kjendissøstre bråker i Tylers nabolag
Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no