Catherine Zeta-Jones:

Snakker ut om skandale-beskyldningene mot ektemannen

- Det er veldig, veldig opprørende.

SAMMEN I TYKT OG TYNT: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones avbildet sammen på JFK-flyplassen i New York i november. Foto: Splash News/ NTB scanpix
SAMMEN I TYKT OG TYNT: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones avbildet sammen på JFK-flyplassen i New York i november. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): For et par uker siden valgte «Basic Instinct»-stjernen Michael Douglas (73) i et intervju med nettsiden Deadline å slå kraftig tilbake mot påstander om at han skal ha drevet med seksuell trakassering mot en kvinnelig ansatt for 32 år siden.

På pressedagen under «Lifetime's Television Critics Association» brøt kona Catherine Zeta-Jones (48) tausheten rundt anklagene mot ektemannen.

Catherine påpekte i intervjuet at det er ingen som støtter «Metoo»-kampanjen mer enn henne selv og Michael.

- Min reaksjon er at som to personer som har vært lenge i bransjen, han lenger enn meg, er at vi støtter «Me Too»-kampanjen mer enn noen andre, jeg som en kvinne og han som en mann, fortalte hun.

​- Han kom med en uttalelse, og han gjorde det veldig tydelig hvor han står i saken. Det er vanskelig for meg å utdype noe som er så personlig for han.​

- Veldig opprørende

​I et nylig intervju med Mirror fortalte den 48 år gamle britiske skuespilleren at det hele har gått hardt inn på familien.

- Det er veldig, veldig opprørende, sa Catherine til avisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer