<strong>SAMMEN I TYKT OG TYNT:</strong> Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones avbildet sammen på JFK-flyplassen i New York i november. Foto: Splash News/ NTB scanpix
SAMMEN I TYKT OG TYNT: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones avbildet sammen på JFK-flyplassen i New York i november. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Catherine Zeta-Jones:

Snakker ut om skandale-beskyldningene mot ektemannen

- Det er veldig, veldig opprørende.

Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): For et par uker siden valgte «Basic Instinct»-stjernen Michael Douglas (73) i et intervju med nettsiden Deadline å slå kraftig tilbake mot påstander om at han skal ha drevet med seksuell trakassering mot en kvinnelig ansatt for 32 år siden.

På pressedagen under «Lifetime's Television Critics Association» brøt kona Catherine Zeta-Jones (48) tausheten rundt anklagene mot ektemannen.

Catherine påpekte i intervjuet at det er ingen som støtter «Metoo»-kampanjen mer enn henne selv og Michael.

- Min reaksjon er at som to personer som har vært lenge i bransjen, han lenger enn meg, er at vi støtter «Me Too»-kampanjen mer enn noen andre, jeg som en kvinne og han som en mann, fortalte hun.

​- Han kom med en uttalelse, og han gjorde det veldig tydelig hvor han står i saken. Det er vanskelig for meg å utdype noe som er så personlig for han.

- Veldig opprørende

​I et nylig intervju med Mirror fortalte den 48 år gamle britiske skuespilleren at det hele har gått hardt inn på familien.

- Det er veldig, veldig opprørende, sa Catherine til avisen.

Paret har vært gift i 17 år og har barna Dylan (17) og Carys (14) sammen.

- Anklagen er både falsk og helt feil, og burde overrasket alle og enhver, fortsatte hun.

Catherine la ikke skjul på at hun er fornøyd med måten Michael har taklet anklagene på.

- Det var en voldsom beskyldning mot Michael, og jeg synes det er bra at han tok det første steget ved å avslå anklagen.

​​Saken fortsetter nedenfor.

Dårlig tidspunkt

​Anklagene mot Michael Douglas kom på et dårlig tidspunkt, da en storm av anklager er blitt rettet mot ulike folk i bransjen i det siste, etter at kampanjen #metoo kom inn i bildet, som brøt ut etter Harvey Weinstein-skandalen.

På årets Golden Globe-utdeling valgte Catherine, som en av de mange kvinnelige stjernene, å kle seg i sort for å støtte kampanjen.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>KLEDD I SORT:</strong> Catherine Zeta-Jones var en de mange Hollywood-stjernene som valgte å kle seg i sort under årets Golden Globe-utdeling. Foto: NTB Scanpix
KLEDD I SORT: Catherine Zeta-Jones var en de mange Hollywood-stjernene som valgte å kle seg i sort under årets Golden Globe-utdeling. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Grove anklager

Beskyldningene mot Michael kom frem i lyset da han ble kontaktet av The Hollywood Reporter rett før jul.

Den kvinnelige ansatte beskylder skuespilleren for å ha brukt fargerikt språk foran henne, for å ha snakket grovt med venner mens han var på telefonen med henne, og for å ha blokkert mulighetene hennes for å få andre jobber i Hollywood.

Ved en anledning skal han også ha masturbert foran henne.

- Det er ren løgn. Det er ikke noe sannhet i dem i det hele tatt, sa Douglas til Deadline forrige uke.

Douglas fortalte at det har gått sterkt inn på familien hans, og at han selv valgte å snakke om beskyldningene fordi han er redd for å bli stemplet som en overgriper.

<strong>STØDIG PAR:</strong> Catherine og Michael har vært gift siden år 2000. Foto: NTB Scanpix
STØDIG PAR: Catherine og Michael har vært gift siden år 2000. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hvis jeg har brukt «fargerikt språk» for over 30 år siden, unnskylder jeg for det. Det var tonen som var på kontoret mitt da. Ikke noe av det var rettet mot henne og det har hun heller ikke sagt at det var. Hvis hun ble fornærmet kunne hun trukket seg vekk, uttalte Michael i intervjuet.

​- Den angivelige masturberingen er en ren fabrikasjon. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Da jeg kom tilbake fra juleferien fikk jeg vite at hun prøver å fortelle denne historien til flere medier. Det er veldig sårende, fortsatte han.

Hollywood-stjernen hevder at han aldri har blitt kontaktet av kvinnen i de over 30 årene som har gått siden de to jobbet sammen.

Catherine Zeta-Jones sliter med kjolen i vinden på rød løper Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Ga ekteskapet en ny sjanse

Sensommeren 2013 kom nyheten om at Hollywood-paret skulle separeres.

Bruddet kom like etter at Michael Douglas hadde kjempet mot kreftsykdom, Catherine hadde innrømmet at hun var bipolar, og Michaels sønn Cameron (39) ble dømt til fem års fengsel for narkotikaforbrytelser.

Duoen klarte imidlertid å legge de tøffe årene bak seg, og etter at de fant tilbake til hverandre i 2014 ble ekteskapet sterkere enn noensinne.

- Det krevde arbeid fra begges side. Jeg tror ikke det er så stor mulighet å fikse et forhold hvis den ene allerede er på vei ut av døren, sa Douglas den gangen.

​LES OGSÅ: Michael løy om kreftsykdommen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer