Snakker ut om sjokknyheten som ødela familien

- Jeg var 11 år, og husker det som om det skulle vært i går, forteller Cheryl Cole.

TØFT: Cheryl Coles barndomsidyll falt i grus da mammaen avslørte at tre av barna hadde en annen far. Foto: Stella pictures
TØFT: Cheryl Coles barndomsidyll falt i grus da mammaen avslørte at tre av barna hadde en annen far. Foto: Stella pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Cheryl Cole (29), som har blitt sammen med backupdanseren sin, vokste opp i fredfulle Byker i Newcastle sammen med mamma, pappa og fire søsken.

Men da hun ble 11 år falt Cheryls verden sammen.

Moren Joan Callaghan avslørte nemlig at tre av barna ikke hadde samme far som sangerinnen og hennes lillebror.

- Jeg var 21 da jeg møtte deres far, men da hadde jeg allerede fått dere tre eldste, forteller Cheryl Cole at moren fortale de fem barna.

Da hadde den eldre broren Andrew fått høre av noen i nabolaget at den han trodde var pappa hans ikke var det.

SE VIDEO: HER ER UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Storesøster Gillian (33) og storebror Andrew (32) tok ikke nyheten spesielt godt, og havnet begge på skråplan - som misbrukere av både alkohol og narkotika.

- Mamma og pappa skilte seg like etterpå. Andrew, som var 15 år på den tiden, tok det hele veldig tungt, og hans utagerende oppførsel gjorde til slutt sånn at han endte opp på ungdomsinstitusjon, sier 29-åringen videre til The Sun.

Familien, og forholdet til broren, ble aldri den samme igjen.

- Han har over 50 dommer mot seg, og er like avhengig av alkohol og dop, som han er av å begå kriminelle handlinger. Livet hans er blekt og håpløst, men jeg håper fremdeles at han én dag vil komme styrket ut av det, sier hun ærlig.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Cheryl Cole røyket 20 om dagen for å bli tynn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer