Jessica Simpson:

Snakker ut om sjokk-selfien

Superstjernen Jessica Simpson avslører at hun fikk seg en real overraskelse da hun prøvde et par gamle jeans i sommer.

OVERRASKER: Jessica Simpson delte et overraskende bilde av seg selv på Instagram på 40-årsdagen 10. juli. Nå forteller Simpson om bakgrunnen for bildet i et intervju med People. Her er hun i 2019. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKER: Jessica Simpson delte et overraskende bilde av seg selv på Instagram på 40-årsdagen 10. juli. Nå forteller Simpson om bakgrunnen for bildet i et intervju med People. Her er hun i 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske popstjernen Jessica Simpson (40) er ikke fremmed for å skape overskrifter i tabloidpressen. 40-åringen har tidligere snakket åpent om hvordan hun har vært flau over sin egen kropp.

Den siste tiden har 40-åringen imidlertid blitt hyllet for å ha snudd livsstilen og for å ha begynt å trene jevnlig. Da Simpson delte et treningsbilde av seg selv på Instagram i mai, satt hun mer eller mindre fyr på kommentarfeltet på grunn av sin veltrente kropp.

Det er ingen tvil om at Simpson har tatt av noen kilo, og nå avslører stjernen at hun fikk sjokk da hun tok en opprydding i klesskapet i sommer - og til sin store overraskelse oppdaget at et par olabukser fra starten av 2000-tallet fortsatt passet.

- Jeg var fullstendig sjokkert. Det var en god førtiårsgave. Jeg har prøvd å få den buksa over hoftene mine så mange ganger. Jeg trodde at hoftene mine aldri ville bli som før fordi jeg har fått barn, men buksa gikk på, sier 40-åringen til People.

Simpson delte naturligvis en selfie av seg selv med buksene på 40-årsdagen 10. juli, men det er først nå hun snakker om det med pressen.

- Jeg har hatt disse olabuksene fra True Religion i klesskapet mitt i 14 år (jeg overdriver ikke!). Jeg fant ut at siden dette er mine siste timer av 30-årene, skulle jeg gi dem en ny sjanse. Og hallo 40, det er så hyggelig å møte deg, skrev Simpson på Instagram den gang.

Flere påpekte imidlertid i kommentarfeltet at Simpson hadde blitt veldig tynn, og uttrykket bekymring rundt helsen hennes.

Åpenhjertig

I mars i fjor ønsket Jessica Simpson sitt tredje barn velkommen til verden, og siden den gang har hun vært åpen om at hun har lagt ned en hederlig innsats for å komme i toppform etter fødselen.

Hun har snakket åpenhjertig om vekttapet, og i september i fjor avslørte stjernen at hun hadde mistet rundt 45 kilo det siste halvåret, uten å innføre altfor ekstreme livsendringer. I et intervju med E! News har treneren hennes fortalt at mye handlet om å øke antall skritt Simpson går hver dag.

TILBAKE: Adele er tilbake på Instagram etter nesten et halvt års pause, og bildet hun la ut får kommentarfeltet til å koke. Video: Rød Løper Vis mer

Skal vi tro Pasternak gikk de rolig og forsiktig frem, der 40-åringens mål har vært å gå 14 000 skritt daglig. Og veien dit er blitt til litt etter litt.

Først og fremst ventet de på at kroppen til Simpson skulle komme seg ordentlig etter fødselen, før de startet med 6000 skritt daglig. Samtidig hjalp han henne med å erstatte noen matvarer med sunnere alternativer. Det var derimot ikke Pasternaks intensjon å fjerne alle godsaker fra livet hennes, men heller å tilføye tilstrekkelig med protein og grønnsaker, har han fortalt til E! News.

Som nevnt har Simpson også snakket ut om kroppspress i selvbiografien «Open Book», som ble utgitt tidligere i år.

40-åringen slet med dårlig selvtillit og var rett og slett flau over sin egen kropp etter å ha gjennomgått to graviditeter og fødsler i temmelig rask rekkefølge.

- Jeg var så flau over min egen kropp at jeg lot ikke ektemannen min se meg uten en hvit t-skjorte på, innrømmet hun i selvbiografien.

- Jeg hadde sex med den på. Jeg dusjet med den på, til og med. Jeg klarte ikke å se på meg selv, la hun til.

Simpson har også vært ærlig om sin tidligere avhengighet til alkohol og piller. I 2017 ble hun imidlertid edru - for godt.

- Å gi opp alkoholen var enkelt. Jeg var så sint på flasken. På måten den tillot meg å forbli tilfreds og nummen, har hun tidligere uttalt.

LES OGSÅ: Takker kompisen etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer