Ashley Tisdale:

Snakker ut om sjokk-operasjonen

Ashley Tisdale snakker ut om kritikken etter neseoperasjonen i 2007.

KRITIKK: Ashley Tisdale fikk enorm oppmerksomhet i forbindelse med neseoperasjonen. Foto: Splash News / NTB
KRITIKK: Ashley Tisdale fikk enorm oppmerksomhet i forbindelse med neseoperasjonen. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For 14 år siden overrasket «High School Musical»-stjernen Ashley Tisdale (35) med en ny nese som nesten ikke var til å kjenne igjen.

Den gang fortalte hun at hun hadde slitt med pusteproblemer i flere år, men i etterkant av inngrepet har hun fått hard medfart for å ha pyntet på utseendet sitt.

- Var ung

Flere år senere forteller hun nå om slengbemerkningene som kom i 2007, og skammen hun følte på etter å ha operert seg.

DEN GANG DA: Ashley Tisdale i 2005. Foto: Picture Perfect / REX / NTB
DEN GANG DA: Ashley Tisdale i 2005. Foto: Picture Perfect / REX / NTB Vis mer

- Det var en veldig traumatisk opplevelse for meg, og det gjør meg veldig følsom den dag i dag. Jeg gjennomgikk en neseoperasjon for 15 år siden. På den tiden føltes det ikke som en stor greie for meg ettersom det ble gjennomført på grunn av seriøse helseplager, sier hun i en video på sin egen hjemmeside.

I 2019: Ashley Tisdale avbildet på et arrangement i West Hollywood. Foto: Billy Bennight/ AdMedia/ NTB
I 2019: Ashley Tisdale avbildet på et arrangement i West Hollywood. Foto: Billy Bennight/ AdMedia/ NTB Vis mer

Videre forklarer den 35 år gamle skuespilleren at det overhodet ikke handlet om å endre på utseendet.

OPERASJON: Richard Liedholm fra «Ex on the Beach» får gjennomført hårtransplantasjon. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

- Etter flere legebesøk i forbindelse med helseplagene foreslo legene at jeg også fikk fikset på klumpen på nesa, sier hun, og fortsetter:

- Jeg var ung og tenkte ikke så mye over det, jeg tenkte bare at «hvorfor ikke?». Det var ikke noe store greier for meg, og jeg hadde heller ikke drømt om den dagen hvor jeg skulle få operere nesa.

Mye oppmerksomhet

Hun påpeker riktignok at hun ikke dømmer andre som ser frem til å fikse på nesa si, og mener at man må få bestemme over egen kropp.

Ifølge Tisdale var det pressens konstante jag etter operasjonen som var det vanskeligste å takle.

- De forsøkte hele tiden å tegne et bilde av meg som en som ikke likte hvordan jeg så ut, sier 35-åringen, og legger til at hun elsket seg selv.

ETTER OPERASJONEN: - Det er nesten litt vondt å se på, sier Henrik Ingebrigtsen om videobildene fra rett etter operasjonen. Video: Team Ingebrigtsen / NRK. Vis mer

Røper kjønnet

Ashley Tisdale er i disse dager gravid med sitt første barn, en liten jente som hun venter med ektemannen Christopher French (39), som hun giftet seg med i 2014.

- (...) Jeg håper ikke hennes valg blir møtt like dømmende og med skam. Det har tatt meg år å fordøye dette, en opplevelse jeg ikke tenkte var noen stor greie, sier hun.

Det var i fjor høst ekteparet kunne avsløre at de skulle ta forholdet et steg videre. Da avslørte de nemlig at de venter sitt første barn sammen, en gladnyhet Tisdale delte med sine følgere på Instagram.

Skuespilleren la ut to bilder på sin konto, som begge viste den voksende magen. Hun skrev ingenting mer enn det, men ektemannen tok derimot på seg oppdraget, og bekreftet graviditeten på sin konto.

«Jeg gleder meg», skrev han, etterfulgt av emneknaggen «cooldad».

LES OGSÅ: Tannleger advarer: - Blir så provosert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer