Kate Hudson og Dax Shepard:

Snakker ut om sitt «hemmelige» forhold

Visste du at Kate Hudson og Dax Shepard har vært et par?

FORHOLD: Kate Hudson og skuespiller Dax Shepard datet tilbake i 2007. Nå snakker de ut om forholdet som har gått oss hus forbi. Foto: AP/ NTB Scanpix
FORHOLD: Kate Hudson og skuespiller Dax Shepard datet tilbake i 2007. Nå snakker de ut om forholdet som har gått oss hus forbi. Foto: AP/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er godt kjent at ekteskapene i Hollywood ikke alltid varer livet ut. Flere av de største stjernene har vært gift både tre og fire ganger. Derfor er det også flere av ekteskapene som har gått i «glemmeboken» - men det er også ugifte forhold som har gått oss hus forbi.

Et eksempel på det er skuespillerne Kate Hudson (40) og Dax Shepard (44). «How to lose a guy in 10 days»-stjernen var nemlig nylig gjest i Shepards podkast, hvor de tar lytterne med på et aldri så lite romantisk tilbakeblikk, ifølge Us Weekly.

Lurte pressen

Det hele skal ha startet i 2007, da de bestemte seg for å spille paparazzifotografene et lite puss. Det var på en restaurant i Malibu at de skal ha kommet opp med en idé.

GIFT I DAG: Dax Shepard møtte Kristen Bell ikke lenge etter at han datet Kate Hudson. Her er de to avbildet sammen i februar 2008. Foto: AP/ NTB scanpix
GIFT I DAG: Dax Shepard møtte Kristen Bell ikke lenge etter at han datet Kate Hudson. Her er de to avbildet sammen i februar 2008. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

- Mens vi var der tenkte vi «ville det ikke vært gøy hvis vi gikk ut hånd i hånd som om jeg var din nye kjæreste?». Vi var bare venner, men så kom jeg opp med «ville det ikke vært kult hvis hennes nye kjæreste var skjorteløs på Nobu? (restauranten, journ.anm.)», forklarte Shephard i podkasten sin, ved navn «Armchair Expert».

Etter denne spøken begynte de to stjernene å date. Ifølge Shepard var forholdet med Golden Globe-vinneren «en minnerik, fantastisk og morsom opplevelse». De tidligere turtelduene delte også et par saftige detaljer med lytterne.

- Så ville jeg ha sex med ham. Det var et perfekt steg å ta, innrømmer Hudson i podkasten.

I løpet av den to timer lange podkasten er de ærlige på at de selv følte de egentlig passet godt sammen, til tross for at romansen ble kortvarig.

Vis mer

For bra for ham

Grunnen til at paret skal ha valgt å gå hver til sitt etter et par måneder skal ha vært at forskjellene på det tidspunktet var uforenelige. Shepard forteller at han følte at Hudson rett og slett var for bra for han.

- Jeg tror at jeg kom til det punktet hvor jeg ikke fikk flere filmjobber, og jeg hadde ikke noen inntektskilde. Jeg visste ikke hvordan fremtiden ble, samtidig som at du (Kate Hudson, journ.anm.) tjente mer enn noensinne og hadde alle muligheter, forklarer han.

Videre forteller Shepard at han ikke fikk en god følelse av å følge etter noen som gjorde det han selv ønsket å gjøre.

- Det var en tøff periode uansett, og jeg følte meg utilstrekkelig i den posisjonen jeg var i, fortsetter skuespilleren.

Hudson på sin side forstår hvor Shepard kommer fra, da hun selv følte at hun ikke var nok for ham.

- Jeg tok mange valg som ikke var forhold-vennlige, innrømmer 40-åringen.

- Ikke en gullbillett

Parets avgjørelse om å gå hver til sitt var kanskje like greit, da Shepard kort tid senere møtte sin nåværende kone, skuespiller Kristen Bell (39), som han deler to barn med.

Hudson har på sin side lagt en avbrutt forlovelse, samt et ekteskap bak seg. I dag er hun derimot sammen med Danny Fujikawa (33), som hun deler et av sine tre barn med. Stjernen har tidligere innrømmet at hun ikke utelukker et bryllup med Fujikawa.

I et intervju med magasinet Stella fikk Kate spørsmål om hun ønsker å gifte seg igjen, og da svarte 40-åringen ærlig:

- Mest sannsynlig. Vi tenker mye på det. Ekteskap er definitivt ikke en gullbillett. Det forandrer ikke utfordringer som oppstår i et forhold. Men, etter selv å ha prøvd og feilet, så tror jeg at symbolikken og forpliktelsen i et ekteskap er viktigere for barn enn vi kanskje tror, forklarte hun, ifølge Contact Music.

LES OGSÅ: - Fylles med en utrolig stor mengde angst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer