Isabelle Ringnes:

Snakker ut om singeltilværelsen

Isabelle Ringnes ble singel i november i fjor.

SINGEL: Isabelle Ringnes avslører detaljer om singellivet, etter at hun i november i fjor brøt forlovelsen. Foto: Thomas Andersen / TV 2
SINGEL: Isabelle Ringnes avslører detaljer om singellivet, etter at hun i november i fjor brøt forlovelsen. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november kom den triste nyheten om at milliardærarving Isabelle Ringnes (33) hadde brutt forlovelsen med Bjørn Erik Ihlen, og gått hver til sitt etter over tre år som par.

Bare måneder før bruddet ble kjent, hadde eksparet kjøpt nytt hjem sammen. Bruddnyheten ble kjent på Instagram, der Ringnes skrev at hun nå bor alene i boligen hun og Ihlen opprinnelige skulle ha flyttet inn i sammen.

«New beginnings. Livet går ikke alltid etter planen. Og det er ikke alltid lett. Nå sitter jeg i et nytt, fargerikt hjem som ikke ble vårt hjem likevel, men som jeg håper blir et hjem til alle jeg er glad i», skrev hun.

Nå forteller 32-åringen om den nye singeltilværelsen i et nytt intervju med Dagbladet.

BRUDD: I «Singletown» ble vi vitne til at Emir gikk ned på kne og fridde til sin Charlotte. Nå har lykken snudd og det tidligere paret avslører at de ikke lenger er forlovet. Video: Rød Løper Vis mer

- Vil nyte det

Til Dagbladet forteller milliardæravringen at eksparet fremdeles er glad i hverandre, til tross for bruddet.

- Bruddet var selvfølgelig trist, men riktig for oss begge. Vi er veldig glad i hverandre og er gode venner fremdeles, forteller hun.

Videre forteller 32-åringen at hun har det svært fint om dagen, alene med en lånehund. I dag bor hun i et drømmehus på Ormøya utenfor Oslo - til en prislapp på 24 millioner kroner.

- Jeg har nok gått litt tilbake i singellivets tendenser og setter mer pris på alenetid og nye bekjentskaper. Jeg håper jo at livet som singel ikke vil vare evig, så jeg vil nyte det mens jeg har det. Livet smiler, sola skinner, jobben går så det suser og jeg har mange fine folk rundt meg, innrømmer hun.

BRUDD: Victoria Nadine snakker om bruddet med Silas Massa Vasstrand på «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

Ble fridd til

Som nevnt var det i november i fjor at bruddet ble kjent.

- Etter nøye overveielse har Bjørn Erik og jeg tatt en felles avgjørelse om å gå hver til vårt. Avgjørelsen har funnet sted uten dramatikk og vi fortsetter som venner, sa Ringnes til Se og Hør da bruddet ble kjent.

SLUTT: Ringnes og Ihlen gikk hver til sitt i november fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SLUTT: Ringnes og Ihlen gikk hver til sitt i november fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Datteren til eiendomsmilliardær Christian Ringnes har i flere år vært en offentlig person, både som foredragsholder og leder av nettverket Tenk. I februar 2019 kunne hun også avsløre at livet gikk på skinner på det private plan etter at Ihlen hadde fridd til henne.

«Vi er forlovet! Du vant kappløpet, men tapet betyr at jeg vant mitt livs store kjærlighet. Jeg er så gira og glad for å gå inn i dette nye kapittelet med deg, Bjørnepus», skrev hun på Instagram.

Frieriet fant sted i skiløypa på Norefjell. Ringen, som for øvrig var fra den anerkjente produsenten Tiffany & Co, ble stolt vist fram på bildene Ringnes la ut. Til Se og Hør fortalte Ringnes følgende om den romantiske hendelsen den gang:

- Han lot som at han skulle ta et bilde av meg mens andre skulle gå forbi, men filmet meg i virkeligheten. Jeg klaget over at det var kaldt, og at jeg ikke ville bli tatt bilde av. Plutselig så sier han: «Men jenta mi, nå skal jeg fri til deg», og så gikk han ned på kne og sa mange fine ord - som man dessverre glemmer litt i adrenalinets øyeblikk, fortalte hun.

LES OGSÅ: Stordalen-gåten hylles: - Viktig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer