Ida Fladen:

Snakker ut om singeltilværelsen

- Jeg prøver så godt jeg kan.

SINGEL: Ida Fladen bekreftet tidligere denne måneden at hun hadde blitt singel. Nå forteller hun om singeltilværelsen. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Ida Fladen bekreftet tidligere denne måneden at hun hadde blitt singel. Nå forteller hun om singeltilværelsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Tidligere denne måneden kunne TV-profil Ida Fladen (31) bekrefte brudd etter over to år i et forhold med bassisten Anders Opdahl (30).

Da Se og Hør møtte henne under P3 Gull i helgen, kunne den sprudlende 31-åringen fortelle at til tross for bruddet, så må hverdagen gå videre.

- Man må jo stå i det som kommer, så jeg prøver det så godt jeg kan, forklarer hun.

- Det går greit, legger hun til.

Ida og Anders ble sammen sommeren 2014, og har ved flere anledninger vist seg offentlig - både på rød løper og rundt om i landet. De viste seg for første gang under P3 Gull i 2014, og hadde et tett forhold.

BRUDD: Ida Fladen og Anders Opdahl gikk fra hverandre etter to år som kjærester. Foto: Se og Hør
BRUDD: Ida Fladen og Anders Opdahl gikk fra hverandre etter to år som kjærester. Foto: Se og Hør Vis mer

Det tidligere profilerte paret møttes for første gang på konsert, og Anders ble blant annet med 31-åringens familie til Roma da Idas far skulle feire bursdag i 2015.

Ida er en profilert programleder, mens Anders på sin side har spilt bass i bandet til den norske popkometen Emilie Nicolas, og har også produsert flere av låtene hennes. I tillegg synger han i Birkelunden Mannskor.

Programlederen bekreftet bruddet overfor VG.

SYK: Under sesongpremieren av På tur med Dag Otto opplevde Ida Fladen blant annet svimmelhet og oppkast på en kritikerrost restaurant. Video: TV 2 Vis mer

Ida og Anders har tidligere delt en rekke bilder på sosiale medier sammen, og programlederen er kjent for sine mange uhell hun har hatt gjennom sin karriere.

Ulykkesfugl

Blant annet har 31-åringen skapt overskrifter for å ha hoppet fra en klippe i Oslofjorden, der trommehinna sprakk, så fikk hun krystallsyken, samt at hun ble skallet ned av en mann på byen, og fikk hjernerystelse.

2016 ble dessverre ikke noe unntak for programlederen, som tidligere har omtalt seg selv som en ulykkesfugl.

Under Se og Hørs kjendisgalla i fjor, kunne Fladen nemlig avsløre at hun pådro seg nok en hjernerystelse i mai.

- Det verste som har skjedd meg i år ... Jo, jeg hadde jo en hjernerystelse, som vanlig. Og det fikk jeg også i 2016. Jeg fikk det på 17. mai, noe som var ganske kjipt, ettersom man blir satt ut av spill så lenge, sa Fladen.

HJERNERYSTELSE: Ida Fladen er nominert til fem priser under Gullruten. Like før ble hun skallet ned på utested og pådro seg hjernerystelse: - Jeg er glad jeg kunne komme og være med på feiringen, sa hun. Video: Sveinung Ystad / Dagbladet Vis mer Vis mer

- Hvordan fikk du det?

- Jeg satt på ryggen til kjæresten min, også falt jeg ned. Jeg var kanskje litt full da, og tok meg ikke for, så jeg smalt hodet rett i asfalten, sa hun lattermildt.

Noen ambulanseutrykning ble det imidlertid ikke.

- Nei nei, jeg tok bare en taxi til legevakten. Jeg har vært i denne situasjonen før, så jeg vet hvordan man håndterer det, sa hun og lo.

- Det gikk heldigvis bra da, til slutt.

Heller ikke alt gikk etter planen da Fladen skulle være gjest i talkshowet «Else» på TV 2 i 2014.

- Ida pådro seg en hjernerystelse i helgen, som gjorde at hun måtte ta det med ro i noen dager, sa daværende assisterende kommunikasjonssjef Bjarne Laastad i TV 2 til Se og Hør den gang.

I et intervju med Morgenshowet på NRJ kort tid etter, utdypet Fladen hvordan hun pådro seg hjernerystelsen:

- Jeg var på releasefesten til Erik og Kriss. Jeg sto helt fredelig i et hjørne og skrev på en tekstmelding, og plutselig så smalt det. Det var en fyr som, enten ble han dyttet eller så sklei han, men han kjørte tinningen rett i panna på meg.

LES OGSÅ: - Jeg hadde aldri hørt om henne

Video: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer