Snakker ut om sin største sorg

På høyden av de glade tenårene fikk Anniken Huitfeldt sjokkbeskjeden.

STOR SORG: Da hun var 16 år fikk Anniken Huitfeldt beskjeden om at mamma var alvorlig syk.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
STOR SORG: Da hun var 16 år fikk Anniken Huitfeldt beskjeden om at mamma var alvorlig syk. Foto: Seher.no/Anders Myhren Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tryggheten i tilværelsen ble satt alvorlig på prøve da kulturminister Anniken Huitfeldt (42) var 16 år.

Det kommer frem i et lengre intervju med Se og Hør, som er i salg nå.

På høyden av de glade tenårene kom sjokkbeskjeden: Mamma Sidsel var rammet av kreft.

– Det gikk fire år fra hun fikk kreftdiagnosen, til hun døde fra oss. Det er min største sorg i livet. Jeg hadde et veldig nært forhold til mamma, sier Huitfeldt til bladet.

Morens kreftsykdom forandret Annikens tenåringsliv dramatisk, spesielt prioriteringene.

– Sykdommen hennes førte til at jeg fikk en annerledes ungdomstid. De årene i livet hvor ungdom normalt sett frigjør seg fra foreldrene, søkte jeg i stedet mer sammen med dem. Som storesøster følte jeg mye ansvar for å ta ekstra vare på broren og søsteren min. Familien ble enda viktigere enn tidligere, og jeg tilbragte mer tid hjemme, forteller Anniken Huitfeldt til Se og Hør til Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Pyton å måtte tenke på utseendet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer