Snakker ut om sin store sorg

Anne-Kat. Hærland åpner opp i NRK-program.

SNAKKER UT: I lørdagens «Litt av et liv» på NRK1, snakker humordronning Anne-Kat. Hærland (40) ut om sitt liv. Foto: Stellapictures
SNAKKER UT: I lørdagens «Litt av et liv» på NRK1, snakker humordronning Anne-Kat. Hærland (40) ut om sitt liv. Foto: Stellapictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I lørdagens «Litt av et liv» på NRK1, snakker humordronning Anne-Kat. Hærland (40) ut om sitt liv - sammen med blant andre Eyvind Hellstrøm og Jens Stoltenberg, som er fans og venner av den populære komikeren.

På spørsmål om hvem hun har arvet humorgenet av, trekker Anne-Kat. frem faren Trond Hærland, som døde av kreft i 2003, bare 58 år gammel.

- Pappa var veldig, veldig morsom. Helt til jeg var oppe i ungdomsårene syntes jeg det var morsommere å være hjemme og se på TV sammen med han enn å gå på byen, fordi han pleide å skrike til TV'en. «Ikke snakk til meg sånn», sa'n og slang mat rett i trynet på Kirsten Schøyen, eller hvem det nå var som var hallodame, sier Hærland om sin far i programmet ifølge Dagbladet.


Under med suksessen med «Nytt på nytt» og foreberdelsene til «Jeg er Dina» ble faren alvorlig syk, og i årene etter hans død bar komikeren på sorgen og savnet etter faren samtidig som hun utad spilte rollen som Norges humordronning.

- Jeg ville mye heller hatt faren min i live, enn å lære om livet. Men én ting lærer man: At man overlever, sa Anne-Kat. til magasinet Tara tidligere i år.

På nyåret ble 40-åringen Anne-Kat. singel igjen, og hun har ingen planer om å bli samboer igjen med det første. Ifølge komikeren har det heller ikke strømmet på med tilbud fra menn i det siste.

- Det har vært forbausende lite tilbud fra menn for tiden, men nå har jeg jo heller ikke vært hjemme, så det har kanskje noe med det å gjøre. Kanskje ligger det masse tilbud og venter i posten, sier Anne-Kat. Hærland til Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avviser at hun har gjort noe galt  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer