Tarjei Sandvik Moe og Andrea Bræin:

Snakker ut om sex-scenene

- Vi later som vi har sex, og du er jo nesten like gammel som foreldrene mine.

- KLEINT: Tarjei Sandvik Moe snakker om hvordan det er å spille inn sexscener med Andrea Bræin Hovig i «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer Vis mer Vis mer

I oktober er den mye omtalte erotiske thriller-filmen «En Affære» ventet på de norske kinolerretene. I filmen, som skildrer en gymlærer som innleder et forhold til en av sine elever, får man et gjensyn med «Skam»-skuespilleren Tarjei Sandvik Moe (19).

I rollen som Markus spiller han mot den 27 år eldre skuespilleren Andrea Bræin Hovig (45), som spiller gymlæreren.

Fredag kveld gjester skuespillerduoen «Senkveld» med Helene Olafsen (28) og Stian Blipp (28) for å snakke om filmen, som blant annet inneholder flere sexscener mellom de to.

- Kleint

På spørsmål fra Blipp om hvordan det egentlig er å spille inn disse scenene tar Sandvik Moe raskt ordet.

FULL LATTER: Beskrivelsen av sexscenen mellom Tarjei Sandvik Moe og Andrea Bræin Hovig får hele salen til å le under «Senkveld». Foto: TV 2
FULL LATTER: Beskrivelsen av sexscenen mellom Tarjei Sandvik Moe og Andrea Bræin Hovig får hele salen til å le under «Senkveld». Foto: TV 2 Vis mer

- Når vi spiller inn disse scenene så er vi klar over at dette er kleint, det er rart. Vi later som vi har sex, og du er jo nesten like gammel som foreldrene mine, og jeg er på alder med dine barn, sier Tarjei til full latter fra salen, og henvender seg til sin skuespillerkollega.

- Og sånn er det bare, og vi har erkjent det. Så den kleinheten er vi jo klar over på forhånd, så da har vi det bare gøy. Vi prøver å lage kunst. Vi går jo inn i det hundre prosent, og forsøker å lage noe som kan se virkelig ut, da, legger han til.

  • Se video øverst i saken!
KASTER KLÆRNE: «Skam»-skuespiller Josefine Frida Pettersen (22) er blant flere som stiller i den dampende reklame-kortfilmen for RFSU - der målet er å få flere til å bruke kondom ved å «sette kondomet inn i den sexy sammenhengen den faktisk tilhører». Video: RFSU Vis mer

- Sykt hett

Bræin Hovig stiller seg like raskt bak sin kollega.

- Vi vil jo at det skal være hett, men det betyr ikke at vi synes det er sykt hett når vi gjør det. Det håper jeg på en måte at folk forstår da, sier Andrea Bræin Hovig.

For Sandvik Moe sin del er det ikke første gang han overrasker på TV.

I tredje sesong av seriesuksessen «Skam» spilte Sandvik Moe den populære karakteren Isak som innledet en romanse med Even, portrettert av Henrik Holm - et homofilt par på skjermen som har smeltet tusenvis av hjerter og skapt debatt.

Klinte til

Da de i mai i fjor var nominert til Gullruten dukket duoen opp på rød løper sammen, som kamerater og skuespillere. Under Gullruten-sendingen fikk de seg imidlertid en overraskelse, da skjermen fikk et hjertefilter over seg og ble et såkalt «kiss cam».

SKAM-KYSS: Tarjei Sandvik Moe og Henrik Holm fikk publikum til å juble da de kysset hverandre i Grieghallen i fjor. Foto: TV 2.
SKAM-KYSS: Tarjei Sandvik Moe og Henrik Holm fikk publikum til å juble da de kysset hverandre i Grieghallen i fjor. Foto: TV 2. Vis mer

Det vil si at alle som blir filmet gjennom hjertet oppfordres til å kysse, for å vise sin kjærlighet. Gutta tok utfordringen på strak arm, og det var ikke bare et lite pikekyss de serverte seerne.

Duoen klinte rett og slett til foran kameraet til jubel fra publikum den gang.

LES OGSÅ: - Rart å se henne kline med en annen