Julia Fox:

Snakker ut om ryktene

Hollywoods store snakkis akkurat nå er uten tvil Kanye West og Kim Kardashians nye, respektive forhold.

PAR: Julia Fox og Kanye West er det nye kjendisparet i Hollywood. Foto: Splashnews / NTB
PAR: Julia Fox og Kanye West er det nye kjendisparet i Hollywood. Foto: Splashnews / NTB Vis mer
Publisert

For en uke siden våknet en hel verden til bilder av rapperen Ye (44) og skuespiller Julia Fox (31) i het omfavnelse - foreviget av Interview Magazine.

Ye, best kjent som Kanye West, var i syv år gift med realitystjernen Kim Kardashian (41). Sistnevnte søkte derimot om skilsmisse for ett år siden, og nylig bekreftet rapperen at han har gått videre med nevnte Fox.

Dette er første gang West bekrefter et forhold etter skilsmissen. Fansen er derimot ikke skråsikre på hvor autentisk forholdet egentlig er. Flere har nemlig spekulert på om det er et PR-stunt.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

Avkrefter spekulasjonene

I artikkelen som ble publisert av Interview Magazine kommer det frem at West og Fox først møttes på nyttårsaften. Under en uke senere kunne de fortelle at de er blitt et par.

Bildene fra artikkelen ble også delt på Instagram. Kommentarfeltene er fylt med kommentarer fra folk som mener at artisten går mistenksomt raskt offentlig med forholdet.

«Åpenbart et stunt», står det blant annet skrevet.

Fox ser imidlertid ut til å avkrefte at forholdet er et PR-stunt. I en episode av podkasten «Forbidden Fruits», gjengitt av People, snakker hun ut om forholdet til West og ryktene som har oppstått.

- Det er alltid folk som tror hver eneste kjendisskandale er et spill for galleriet. Personlig tror jeg ikke det, sier hun i podkasten.

Fox forteller videre at venner av det nye paret ikke ble overrasket over at de fant tonen.

SKILLES: TMZ meldte den 19. februar i fjor at Kim Kardashian og Kanye West skulle skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

- Felles venner har sendt meg meldinger som: «Herregud, dette gir så mye mening», skal hun ha sagt.

En suppe av forbindelser

Det er imidlertid ikke bare forholdet mellom West og Fox som vekker oppsikt. Da forholdet ble kjent, tok det ikke lang tid før fansen fant forbindelser mellom Fox og Kim Kardashian.

Ikke bare har de blitt fotografert i samme kjole. I 2019 deltok Fox i en fotoseanse sammen med komiker Pete Davidson (28) for Paper Magazine.

Hva har det med saken å gjøre? Jo da, Davidson skal angivelig nå date ingen ringere enn Kim Kardashian.

I oktober dukket det nemlig opp bilder av Kardashian og Davidson. Det ble først avfeid som et uskyldig vennskap, inntil duoen ble observert holde hender. Senere har de også stilt opp sammen i private familiesammenkomster.

Selv beskriver Fox alle disse forbindelsene som uskyldig.

- Men det er morsomt å se hvor langt folk går med disse konspirasjonsteoriene. Jeg elsker Paper Magazine-bildene av meg og Pete, sier hun, ifølge People.

FORTSATT KONTAKT: French Montana har fortsatt kontakt med eksen Kholé Kardashian. Reporter: Emma Cecilia Eriksson Vis mer

Skuespilleren har ingen problemer med å se hvorfor de to respektive forholdene blir knyttet opp mot hverandre, og hvorfor de får så stor oppmerksomhet.

- Vi var alle knyttet til hverandre, selv før alt dette. Skjønner du hva jeg mener? Vi er alle kreative sjeler.

LES OGSÅ: Artisten ble pappa igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer