KOM ALENE: Tirsdag kveld ankom Vanessa Paradis Chanel-moteshowet i Paris alene. Dagen før snakket hun om bruddryktene for første gang.  Foto: All Over Press
KOM ALENE: Tirsdag kveld ankom Vanessa Paradis Chanel-moteshowet i Paris alene. Dagen før snakket hun om bruddryktene for første gang. Foto: All Over Press Vis mer

Snakker ut om ryktene

Vanessa Paradis viste seg fram for første gang siden forholdet angivelig tok slutt.

Publisert
SEHER.NO: Vanessa Paradis (39) vandret ned den røde løperen alene på premieren for sin nye film «Café de Flore» i Paris mandag kveld.

Dette var Paradis' første offisielle opptreden etter at bladet People hevdet å avsløre at hun og partneren de siste 14 årene, Johnny Depp, lever hver for seg.

På forhånd hadde fremmøtt presse fått streng beskjed: Ingen private spørsmål var tillatt å stille. Én fransk reporter kunne allikvel ikke dy seg og spurte skuespilleren om bruddryktene er sanne.

 - Det kommer an på hvilket rykte du mener. Pressen sier at vi har 52 hus i Frankrike, at vi separerte i vinter, vi gifter oss hver sommer, og jeg er visstnok gravid for tolvte gang, svarte Paradis noe kryptisk til Le Grand Journal ifølge People. 

Men journalisten ga seg ikke og spurte om ryktene var falske.

- Ja, de er falske, sa Vanessa.

Hvilke rykter hun sikter til er fremdeles uklart. Paradis er tydeligvis lei av ryktene, og mente de oppstår fordi det er lite annet å skrive om. 
 
- Alle ryktene kommer fordi den britiske dronningen ikke har mistet tennene sine og det skjer ingenting annet.

På filmpremieren var Paradis i selskap med søsteren Alysson. Ektemannen Johnny Depp (48) ble sist sett i Los Angeles torsdag.

- Hun var som hun alltid er – høflig, smilte og sa hei til alle da hun kom inn, sier den franske TV-reporteren Christophe Beaugrand til People.

Det var i forrige uke at nettstedet siterte en rekke anonyme kilder på at forholdet mellom Paradis og Depp på det nærmeste skal være over. De har ikke vist seg på premierer sammen på over et år. Før levde de et fredelig familieliv med barna Lily-Rose (12) og Jack (9) i en liten fransk by. Nå holder de hus i Los Angeles – hvis de i det hele tatt er i samme by, skriver People.

- Det er så trist, sier en av kildene.

Tidligere denne måneden ble det hevdet at Paradis og Depp kranglet til stadighet, og at forholdet var i ferd med å gå mot slutten.

- Johnny takler ikke situasjonen så bra for tiden. Folk rundt ham engster seg over situasjonen hans fordi han og Vanessa er så langt nede. Forholdet går mot slutten, sa en kilde ifølge RadarOnline.com.

Den gang skulle Depp allerede ha vært i kontakt med advokater.

- Han har vært i kontakt med advokater i det skjulte, for å finne ut av hvordan han kan komme seg ut av forholdet. De er ikke gift, men de har vært sammen i flere år og har barn sammen, så det er ikke så enkelt som å bare slå opp med hverandre.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kastes ut av Paradis

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer