Jan Gunnar og Rikke fra «Skal vi danse»:

Snakker ut om romanseryktene

- Folk ønsker at vi skal bli et par.

ROMANSERYKTER: Gjennom hele «Skal vi danse»-sesongen har det svirret rykter rundt Jan Gunnar Solli og Rikke Lund. Nå svarer danseduoen på ryktene. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Helén Skogstad Vis mer
Publisert

Helt siden august har årets «Skal vi danse»-deltakere og deres proffdansere tilbrakt hverdagen sammen. Nære vennskap er blitt skapt og flere har fått seg venner for livet.

Tidligere sesonger har også bevist at vennskap har utviklet seg til romantikk, noe som har ført til at «Skal vi danse» står bak flere hete par.

Rykter om romanse

Det blir derfor raskt spekulert på om det er følelser mellom deltakerne og proffene når romantiske blikk og hete bevegelser finner sted på danseparketten - og dette året er heller intet unntak.

Denne sesongen er det Jan Gunnar Solli (37) og hans dansepartner Rikke Lund (22) som har fått gjennomgå.

Da Se og Hør møtte dem onsdag, tok danseparet endelig bladet fra munnen om romanseryktene - som har florert i lengre tid.

HETE BLIKK: Rikke og Jan Gunnar legger ikke skjul på at de har gitt alt på parketten, også hva gjelder hete blikk og kjemi. Foto: Thomas Reisæter / TV 2
HETE BLIKK: Rikke og Jan Gunnar legger ikke skjul på at de har gitt alt på parketten, også hva gjelder hete blikk og kjemi. Foto: Thomas Reisæter / TV 2 Vis mer

Ønsker seg forhold til jul

Det er en kjent sak at «Skal vi danse»-profilene blir svært populære, noe som ofte også åpner opp for flere etterspørsler fra fans. Jan Gunnar legger ikke skjul på at han har fått mange meldinger fra jenter i sosiale medier i det siste, og det er noe helt spesielt de er nysgjerrige på - nemlig om han og Rikke er, eller kan bli, et par.

- Jeg har fått meldinger av jenter som har lyst til at vi skal bli et par og ønsker seg det til jul. Jeg synes det er veldig koselig, at noen ønsker seg det, sier han.

Videre forklarer den tidligere fotballspilleren at han er usikker på om julenissen vil klare å oppfylle ønskene.

- Jeg er veldig redd for at julenissen ikke klarer å komme med den pakka, men det er viktig å ha god kjemi og vise at vi funker bra som partnere på dansegulvet, forteller han.

SPEKULASJONER: I lengre tid har det blitt spekulert om det er en romanse mellom Rikke og Jan Gunnar. Nå svarer de. Foto: Thomas Reisæter / TV 2
SPEKULASJONER: I lengre tid har det blitt spekulert om det er en romanse mellom Rikke og Jan Gunnar. Nå svarer de. Foto: Thomas Reisæter / TV 2 Vis mer

Den gode kjemien på parketten, lørdag etter lørdag, har altså ikke gått ubemerket hen hos TV-seerne. Det er imidlertid et bevisst valg fra Jan Gunnar og Rikke sin side.

- Vi har jo fortalt noen viktige historier, og hvis vi ikke hadde klart å ta på hverandre og flytte kleinhetsgrensa, så hadde vi ikke klart å komme til finalen heller, sier han, og fortsetter:

- Vi må jo selge showet, og det har vi gått «all in» for å gjøre.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

AVSLØRING: Jan Gunnar Solli innrømmer at han egentlig ville se Mona Grudt og dansepartneren kline under kveldens opptreden. Reporter: Vilde Holta Røssland Video: Helén Skogstad Vis mer

Vil holde kontakten

Heller ikke Rikke legger skjul på at det har vært mye spekulasjoner når det gjelder romansen de siste månedene. Hun forteller at det er hyggelig at folk oppfatter at det er god stemning mellom henne og Jan Gunnar, og at det er nettopp det de ønsker å formidle.

At det er en romanse i bildet, avkrefter hun like så greit:

- Det er jo ikke det, sier hun lattermildt.

Når det gjelder fremtiden er de begge klare på at de vil ha hverandre i livet sitt.

- Vi har et veldig profesjonelt forhold, gode dansepartnere, men jeg kommer jo til å være nysgjerrig på hva Rikke driver med i fremtiden, og holde kontakten med henne - men på en vennskapelig måte da, sier Jan Gunnar og fortsetter:

- For oss har dette bare vært kjempegøy, og vi er blitt gode venner. Jeg vet at det er noe jeg kommer til å trives med i fremtiden også.

Se mer i videoen øverst i artikkelen!

Jan Gunnar og Rikke møter Einar Nilsson og Anette Stokke i «Skal vi danse»-finalen førstkommende lørdag.

FINALEKLARE: Rikke og Jan Gunnar møter Einar og Anette i lørdagens finale. Foto: Thomas Reisæter / TV 2
FINALEKLARE: Rikke og Jan Gunnar møter Einar og Anette i lørdagens finale. Foto: Thomas Reisæter / TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Slik hyllet han sin nye flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer