Caitlyn Jenner:

Snakker ut om romanseryktene med 21 år gammel kvinne

Flere hevder Caitlyn Jenner har funnet en ny flamme.

I BURSDAG: Caitlyn Jenner ankom datteren Kendall Jenners 22-årsfeiring med Sophia Hutchins tidligere denne måneden. Foto: Splash News
I BURSDAG: Caitlyn Jenner ankom datteren Kendall Jenners 22-årsfeiring med Sophia Hutchins tidligere denne måneden. Foto: Splash News Vis mer
Publisert

(Se og Hør): De siste dagene har flere fans spekulert i om «Keeping up with the Kardashians»-profilen Caitlyn Jenner (68) har funnet en ny flamme.

Caitlyn og 21 år gamle Sophia Hutchins har tilbrakt mye tid sammen de siste månedene, og ble blant annet observert sammen på ferie i Los Cabos i Mexico i helgen, og flere hevder at det skal være noe på gang mellom dem.

Saken fortsetter under bildene.

GODE VENNER: Caitlyn og Sophia ser ut til å trives i hverandres lag. Foto: Shutterstock
GODE VENNER: Caitlyn og Sophia ser ut til å trives i hverandres lag. Foto: Shutterstock Vis mer
PÅ LUNSJ: Caitlyn og Sophia tilragte tid sammen over en lunsj i Malibu. Foto: Splash News
PÅ LUNSJ: Caitlyn og Sophia tilragte tid sammen over en lunsj i Malibu. Foto: Splash News Vis mer

Nå avkrefter en talsperson for 68-åringen ryktene.

- De dater ikke, sa hun til US Weekly som videre skriver at ifølge Instagram-bilder de to har lagt ut på sine private profiler, bodde de sammen på Las Vantas al Paraiso.

Caitlyn Jenner har vært åpen om å være transseksuell, og har delt sin historie om kjønnsskiftet i både en bok og egen TV-serie. 21 år gamle Sophia på sin side skal ha endret kjønn da hun gikk på videregående, og har uttalt til skoleavisen Pepperdine Graphic at tv-stjernen var hennes inspirasjon.

- Det ble mer ekte for meg når normale og suksessrike personer gjør dette, og folk syns det er greit, skal hun ha sagt, ifølge nettstedet.

POPULÆR: Fansen kunne ikke få nok av Caitlyn Jenner. Sophia var også med. Foto: Splash News
POPULÆR: Fansen kunne ikke få nok av Caitlyn Jenner. Sophia var også med. Foto: Splash News Vis mer
UT PÅ TUR: Caitlyn tok med Sophia ut på tur i en av sine biler. Foto: NTB Scanpix
UT PÅ TUR: Caitlyn tok med Sophia ut på tur i en av sine biler. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Turbulent forhold

«Keeping up with the Kardashians»-profilen gjennomgikk kjønnsskiftet i midten av 2015, og tok en kjønnkorrigerende operasjon i januar året etter. Siden den gang har et turbulent forhold til ekskona Kris Jenner (62) og Kardashian-klanen vokst frem.

Blant annet Kim Kardashian (37) og Caitlyn har fått et anstrengt forhold og i juni avslørte Kim at de ikke hadde snakket med hverandre på lang tid.

- Vi vil nok få et nært forhold igjen snart, men vi har egentlig ikke snakket sammen på flere måneder. Vi er jo egentlig ikke familie, så vi tar en pause.

IKKE KONTAKT: Khloé, Kim og Kourtney Kardashian skal ha kuttet kontakten med Caitlyn. Kendall Jenner skal derimot ha god kontakt med faren fremdeles. Foto: NTB Scanpix
IKKE KONTAKT: Khloé, Kim og Kourtney Kardashian skal ha kuttet kontakten med Caitlyn. Kendall Jenner skal derimot ha god kontakt med faren fremdeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kjærlighet

Årsaken til bruddet skal være at familien hevdet Caitlyn spredde falske løgner om dem. Spesielt vanskelig ble det i slutten av april da Caitlyn Jenner lanserte sin første selvbiografi, «Mitt hemmelige liv».

Etter bruddet med Kris, har Caitlyn uttalt at hun er usikker på om hun vil finne kjærligheten på nytt og stresser i hvert fall ikke med det, ifølge US Weekly.

- Jeg har aldri datet en mann, sa hun i dokumentaren «I am Cait».

- For å være ærlig så kan jeg ikke se for meg å date en kvinne i framtiden. Jeg har vært der, og gjort det. Jeg har tre veldig sterke ekskoner, og jeg kan ikke se for meg at kvinner vil finne meg attraktiv. Hvis det var en kvinne i livet mitt ville det vært mer som et vennskap enn et seriøst forhold.

LES OGSÅ: - Han havnet på kjøret igjen etter Khloés babynyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer