Ida Rasch:

Snakker ut om Petter Northug-ryktene

- Har fått henvendelser fra flere om det virkelig stemmer at det er han som er faren til sønnen min.

RYKTER: Ida Rasch snakker ut om ryktene om at Petter Northug skal være faren til barnet hennes. Foto: NTB Scanpix
RYKTER: Ida Rasch snakker ut om ryktene om at Petter Northug skal være faren til barnet hennes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Ida Rasch (33) har blitt en populær programleder blant mange nordmenn, og vi ser henne ofte lede langrennssendingene til NRK.

I løpet av sin tid på skjermen har hun selv blitt kjendis, og med den statusen følger det som regel med rykter.

Ryktespredning

I et intervju med VG+ snakker den sprudlende 33-åringen om ryktene rundt henne og Petter Northug (31).

Flere skal nemlig ha spekulert i om han er faren til hennes 1,5 år gamle sønn, Wilmer.

- En venninne har blant annet fått henvendelser fra flere om det virkelig stemmer at det er Petter Northug som er faren til sønnen min, sier hun til avisen og fortsetter:

- Hva annet skal man gjøre enn å le? Det er artig at folk engasjerer seg og har noe å prate om. Når ryktene er så fjernt fra virkeligheten kan du ikke ta deg nær av det. Man kan ikke ta seg selv så høytidelig, sier Ida.

GOD KONTAKT: Petter og Ida har en god tone, men Ida forteller at det er jobben hennes å ha god kontakt med skistjernene. Foto: Jonathan Nackstrand / AFP / NTB scanpix
GOD KONTAKT: Petter og Ida har en god tone, men Ida forteller at det er jobben hennes å ha god kontakt med skistjernene. Foto: Jonathan Nackstrand / AFP / NTB scanpix Vis mer

Delte nyheten

Ida har tidligere ikke lagt skjul på at hun trives godt i jobben, og da hun ventet sønnen Wilmer i 2016, fortalte hun til Dagbladet at hun ønsket å jobbe så lenge hun kunne.

- Jeg stortrives jo i denne jobben. Jeg har på en måte drømmejobben. Og så lenge jeg er frisk og rask - og det er jeg - fortsetter jeg gjerne hele sesongen ut, sa Ida den gang.

Da den lille gutten kom til verden i april i fjor, delte Ida selv den glade nyheten på sin Instagram-profil.

- Har fått ny sjef denne uka. Han er ikke så stor, men virker som en kul type. Både han og vi trakk vinnerloddet da vi ble født i Norge. Så takknemlig for denne lille bylten og all hjelp rause, varme og proffe fagfolk har gitt oss på Rikshospitalet. Applaus for alle i helsevesenet, skrev hun under et bilde sammen med to små barneføtter.

Saken fortsetter nedenfor.

FLØRT?: «Farmen»-deltager Amalie Snøløs snakker ut om ryktene om henne og Petter Northug. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Kritikk

Nordmenn blir svært patriotiske når de norske langrennsstjernene stiller til start, og til tross for at de må tåle en del kritikk, har Ida tidligere fortalt til Dagbladet at hun har vært heldig, og er spart for den verste kritikken.

- Det er ikke så mye, men i sosiale medier så kan man få en nådeløs dom selvfølgelig. Jeg får ikke så himla mye tilbakemeldinger, og heldigvis er de fleste jeg får hyggelige, sa 33-åringen.

- Man skal ikke ta seg nær av negative kommentarer, men det er det menneskelig å gjøre. Jeg ser jo det selv. Hvis en sending har gått bra, og mange har tomlene opp, kan man likevel henge seg opp i én negativ kommentar. Det er typisk. Det gjør jeg også.

LES OGSÅ: Kjøpte hus uten ektemannen​​

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer