Kurt Nilsen:

Snakker ut om papparollen

- Jeg har blitt så hønemor, innrømmer artisten - som ble far for fjerde gang i fjor.

FORELDRE: I desember 2022 fikk Kurt Nilsen og kjæresten Oda Riverud en datter sammen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
FORELDRE: I desember 2022 fikk Kurt Nilsen og kjæresten Oda Riverud en datter sammen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av januar avslørte artist Kurt Nilsen (45) overfor VG at han og ekskjæresten Oda Riverud (33) hadde funnet tilbake til hverandre.

Kort tid etterpå kom også nyheten om at paret hadde tatt forholdet et steg videre.

- Vi har flyttet sammen igjen og forlovet oss. Breaking news! avslørte Nilsen i Radio Norge-programmet «Loven & co.», ifølge God Kveld Norge.

Svært få visste den gang at paret også da hadde fått en datter sammen.

Tone Damli gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og åpnet opp om graviditet og svangerskap. Video: Jenny Emilie Aas/Dennis Appelong/Håvard Bjørnerem/Se og hør. Vis mer

- Livredd

Nå deler Nilsen ærlig om papparollen i en ny episode av podkasten «Råning med Tone».

- Hun er ett år, om tre måneder, forteller 45-åringen i episoden om datteren og avslører samtidig at hun har fått navnet Ella.

Fra før har artisten tre barn, og i 2019 ble han bestefar.

- Det er et eller annet som har skjedd med meg. Da jeg var 18-19 år og ble far, så var det sånn at hvis de falt og slo seg, så sa jeg: «Come on!», men hvis det skjer nå; Jeg er helt ødelagt. Jeg har blitt så hønemor, så livredd. Det må jo være alderen som gjør det.

Kurt Nilsens manager, Jan Fredrik Karlsen, har foreløpig ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Internett koker etter at fansen hevder å ha tatt Justin og Hailey Bieber på fersken rundt graviditet. Video: Rød Løper. Vis mer

- Er litt slapp

Nilsen slo først igjennom da han vant «Idol» i 2003. Det var også programmet som først førte han og Rivrud sammen.

Paret traff hverandre nemlig da de begge var involvert i «Idol». Den gang var Nilsen dommer i sangkonkurransen, mens Rivrud jobbet som innspillingsleder.

På spørsmål fra Damli om hva slags kjæreste han er nå, svarer artisten følgende:

- Jeg tror jeg er veldig snill, omtenksom, jeg tror jeg er kjærlig, og av og til er jeg litt slapp. Sånn slapp som å glemme å sette litt pris (på henne, journ.anm.), men når jeg setter pris på henne - da setter jeg veldig pris på henne.

LES OGSÅ: Raser: - Ord er ikke sterke nok

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer