Simen Staalnacke:

Snakker ut om pappalivet

- Den største omstillingen har vært det enorme ansvaret.

TO BLE TIL TRE: Simen Staalnacke og Anne Berit Valla fikk en sønn forrige måned som de har gitt navnet Alaska. Nå åpner førstnevnte opp om den nye tilværelsen som far. Foto: NTB Scanpix
TO BLE TIL TRE: Simen Staalnacke og Anne Berit Valla fikk en sønn forrige måned som de har gitt navnet Alaska. Nå åpner førstnevnte opp om den nye tilværelsen som far. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I november ble det kjent at Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke (41) og kona Anne Berit Valla (32) ventet sitt første barn sammen.

Forrige måned avslørte duoen at ventetiden var over, da de introduserte sønnen Alaska Staalnacke for verden.

Onsdag kveld møtte Seoghør.no 41-åringen i forbindelse med lanseringen av Celine Aagaards samarbeidskolleksjon med det norske merket elle&il.

Chillin' with my homeboy 👶 R&R with Mr. Alaska ✌️ @scandi_living

A post shared by Simen Staalnacke (@simenstaalnacke) on

Da fortalte Simen, som for anledningen hadde barnefri, at han elsker sin nye tilværelse som far.

- Det å kjøre ham hjem i babysetet fra sykehuset var helt magisk. Plutselig har vi blitt en familie på tre, og jeg er helt bergtatt. Det er fantastisk, sier han.

- Tenkt på oppdragelse

Gründeren forteller samtidig at Alaska nå er én måned gammel. Selv om barnefar er i lykkerus, innrømmer han at det er en liten omstilling å få et barn i hus.

- Vi har definitivt fått en ny hovedperson i huset. Det er et litt nytt søvnmønster, men det er helt magisk å ha ham i hus. Den største omstillingen har vært det enorme ansvaret man føler for å rett og slett ta vare på ham, og guide ham gjennom livet.

Det skal altså ikke stå på superlativene når Simen beskriver sin nye hverdag og hva han føler overfor sønnen Alaska.

Fremtiden for lille Alaska vil definitivt vil bestå av mye kjærlighet og støtte. Simen og kona har også gjort seg noen klare tanker for hvordan de ønsker at oppdragelsen skal utføres.

- Vi har tenkt litt på oppdragelse. Jeg tror vi får prøve å ha det litt fritt, og prøve å være mye ute. Det synes vi er viktig. Vi kommer nok til å prøve å få til noen fisketurer, samt å gå mye på tur, sier han.

- Falt for hele pakka

Simen og Anne Berit har vært kjærester i ni år og forlovet seg på en strand i Thailand jula 2013.

Sistnevnte har tidligere ramset opp en lang liste over hva hun falt for ved ektemannen.

- Simen har verdens fineste øyne og verdens største smil, heldigvis så smiler han til meg fra vi står opp til vi legger oss. Simen er god og snill mot meg, familien og absolutt alle han møter. Han er en gledesspreder, han er positiv og han får frem det aller beste i meg, og i alle rundt seg, fortalte hun til Seoghør.no, og fortsatte:

- Han er spennende, med masse gode historier på lager. Han har verdens kuleste klesstil. Simen er leken og oppfinnsom, derfor er det alltid mye liv og røre rundt han. Jeg har aldri kjedet meg i hans selskap. Jeg falt for hele denne pakka!

Sommeren 2015 giftet de seg i Kulturkirken Jakob på Gründerløkka i Oslo.

LES OGSÅ: - Kjæresten min trodde jeg var homofil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer