SJOKKERER IGJEN: Like etter at pikante bilder av Miley Cyrus ble sendt ut på nettet, kommer toppløsbildene av henne i Vanity Fair. Nå er hun flau... Foto: All Over Press
SJOKKERER IGJEN: Like etter at pikante bilder av Miley Cyrus ble sendt ut på nettet, kommer toppløsbildene av henne i Vanity Fair. Nå er hun flau... Foto: All Over PressVis mer

Snakker ut om nakenbildene

- De bildene på nettet var dumme og upassende, sier Miley Cyrus.

SEHER.NO: Forrige uke ble det kjent at flere pikante bilder av Miley Cyrus hadde havnet på nett.

Nå sjokkerer Disney-stjernen igjen, ved å stille opp toppløs i det anerkjente bladet Vanity Fair.

Her poserer 15-åringen tilsynelatende toppløs med rød leppestift, flørtende blikk og armene over brystene for bladets fotograf Annie Leibovitz (58).

Etter å ha sett resultatet, angrer Miley.

- Målet mitt innenfor musikken og skuespillet, er å gjøre folk glade. Jeg ble så glad og beæret av å få jobbe sammen med Annie. Jeg deltok på et fotoopptak som skulle være "artistisk", og nå når jeg har sett bildene og lest artikkelen, er jeg så flau.

Dette sier hun i en pressemelding sendt til People.com.

Her blir det skrevet at det bare var meningen at hun skulle se naken ut, og at hun egentlig har på seg klær under et teppe som dekker over brystene.

"Hannah Montana"-stjernen snakker også ut om de pikante bildene av henne som nå blir spredt på nettet.

- De bildene på nettet var dumme, upassende bilder. Jeg er takknemlig for all støtten jeg har fått fra fans, og håper de forstår at jeg gjør feil og ikke er perfekt. Det var aldri meningen at dette skulle skjedde, og jeg er utrolig lei meg hvis jeg har skuffet noen.

Hun avslutter med at hun lærer av sine feil.

- Mest av alt, har jeg skuffet meg selv. Jeg lærer av mine feil, og stoler på support-teamet mitt. Familien og troen min vil guide meg gjennom livets reise.

LES OGSÅ: Hun er verdens rikeste tenåring