Snakker ut om nakenbildene

- Det var kanskje mitt lille opprør, forteller Katarina Flatland.

PRYDET COVERET: Katarina Flatland mente det var første og siste gang hun stille opp naken. Her fra lanseringsfesten til «Alfa». Foto: Stella Pictures
PRYDET COVERET: Katarina Flatland mente det var første og siste gang hun stille opp naken. Her fra lanseringsfesten til «Alfa». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag kveld får Katarina Flatland (22) sin debut som programleder for det nye TV 2-programmet «Sønner av Norge», der hun hjelper fire norskamerikanere med å finne seg kjæreste.

Privat er Flatland stormforelsket i kjæresten Harald Dobloug (22). Paret nyter tiden sammen, etter at det ble slutt mellom programlederen og fotballspilleren Vadim Demidov.

- Når man er et kjent fjes må man regne med at kjærlighetslivet ditt av en eller annen grunn er interessant for andre. Det er en utfordring for dem som er med i programmet også, at folk i etterkant kommer til å føle at de har rett til å vite om forholdet deres. Da er mitt råd at man må tørre å sette grenser og huske at overskriftene egentlig ikke betyr noe, sier hun til VG.

Flatland prydet marsutgaven i 2011 av bladet Alfa splitter naken. Nå snakker hun ut om bildene.

- Ha-ha, ja, det var kanskje mitt lille opprør. Det var noe jeg hadde lyst til, og tok det valget på egen hånd. Jeg angrer ikke i det hele tatt, og det står jeg inne for, forteller hun.

I etterkant av bladutgivelsen fortalte programlederen at hun måtte ta et familieråd, der hun viste fram bildene til faren, Hallvard Flatland og resten av familien.

- Det var veldig absurd. Nå skal vi sette oss ned, dere, og se på nakenbilder av meg, liksom. Jeg ville jo at familien skulle få se bildene før de kom på trykk, for jeg er opptatt av at de også syns at det er greit at jeg gjør det. Så da satt jeg der, da. Med søster på den ene siden, som lo og koste seg og syns det var veldig artig. Og mamma og pappa, sa hun til Dagbladet Fredag.

«Sønner av Norge» sendes mandag klokken 20.00 på TV 2. Se vår store TV-guide her!
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Viste nakenbildene til pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer