Snakker ut om nakenbildene

Vanessa Hudgens opplevde marerittet da private bilder av henne ble spredd på internett.

TOK SEXY BILDER FOR EKSEN: Vanessa Hudgens og Zac Efron var kjærester både på skjermen og i virkeligheten da de spilte sammen i «High School Musical»-filmene.  Foto: Stella Pictures
TOK SEXY BILDER FOR EKSEN: Vanessa Hudgens og Zac Efron var kjærester både på skjermen og i virkeligheten da de spilte sammen i «High School Musical»-filmene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: En rekke kjendiser har blitt ofre for at nakenbilder av dem har blitt lekket og spredd for alle vinder på internett.

I 2007 skjedde det med den tidligere «High School Musical»-stjernen Vanessa Hudgens (24). Skuespilleren var på denne tiden sammen med kollegaen Zac Efron (25) og tok flere pikante bilder kun ment for hans øyne. 

På et av bildene var Hollywood-stjernen helt naken med bare et gullkjede rundt midjen, og på et annet lå hun i badekaret og sendte slengkyss mens hun dro ned bikinibuksen. Bildene kom på avveie og spredte seg som en farsott på nettet. I dag tenker Vanessa med skrekk og gru tilbake på hendelsen.

- Det var en skikkelig drittsituasjon å havne i. Det var absolutt det verste øyeblikket i karrieren min, sier hun til magasinet Paper, ifølge E!online.com.

Bladet antyder videre at de frekke bildene kanskje har hjulpet Hudgens å bli kvitt sitt uskyldige Disney-image, slik at hun nå blir tilbudt mer spennede roller, skriver nettstedet.

- Det har alltid vært vanskelig for skuespillere å krysse den linja, men helt ærlig så må man bare holde ut og gjøre det man tror er mest riktig for en selv, sier Vanessa til Paper.LES OGSÅ: Fornøyd med egne nakenbilder


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer