<strong>EGOISTISK:</strong> Kris Jenner (til høyre) var utro mens hun var gift med Robert Kardashian. I ettertid har hun giftet seg med Bruce Jenner. Foto: All Over Press
EGOISTISK: Kris Jenner (til høyre) var utro mens hun var gift med Robert Kardashian. I ettertid har hun giftet seg med Bruce Jenner. Foto: All Over Press Vis mer

Snakker ut om morens utroskap

Kjendissøstrene stempler morens handlinger som egoistiske.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kim (31) og Kourtney Kardashian (33) snakket ut om følelsene rundt morens utroskap i søndagens episode av «Keeping up with the Kardashians».

Reality-mamma Kris Jenner, er i ferd med å gi ut sin biografi, der hun omtaler affæren hun hadde mens hun var gift med Robert Kardashian.

De to skilte seg i 1991, og Kris giftet seg i ettertid med Bruce Jenner, som er med i den populære realityserien.

Spesielt Kourtney reagerer på at moren bringer det sensitive temaet opp igjen, og kaller morens handlinger for egoistiske.

- Men jeg vil heller dø enn å ta det opp med henne, sier Kourtney.

Kim er enig i at det hele var egoistisk gjort av Kris, men råder Kourtney til å snakke med moren likevel.

- Du har alltid hatt denne bitterheten overfor mamma, sier hun i serien.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viser kjærligheten offentlig 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer