ÅPENHJERTIG: Tom Arnold avslører nå overfor People.com at han ble misbrukt som barn. Da han var 30 år, konfronterte han overgriperen. Foto: All Over Press
ÅPENHJERTIG: Tom Arnold avslører nå overfor People.com at han ble misbrukt som barn. Da han var 30 år, konfronterte han overgriperen. Foto: All Over PressVis mer

Snakker ut om misbruket

- Jeg ble redd, men jeg visste ikke hva sex var.

SEHER.NO: Komiker Tom Arnold (49) avslører nå overfor People.com at han ble seksuelt misbrukt som barn.

- Misbruket startet like før jeg fylte fire år. En mann satt barnevakt for meg tre eller fire ganger i uka. Han ville at vi skulle spille et spill, og han ville lære meg å gjøre det slik at vi kunne spille det hver gang. Jeg visste det var rart, og jeg ble redd, men jeg visste ikke hva sex var.

Han forteller nettsiden at misbruket tok slutt etter tre år.

- Det var en ulykke da jeg var syv år gammel. Mannen hadde vist meg en pistol og rettet den mot faren min en dag han kom hjem fra jobb. Noen dager senere stjal jeg pistolen til faren min og gikk ut på gata, viftet rundt med den og rettet den mot huset hans, sier Arnold.

Og:

- Det gikk sjokkbølger gjennom nabolaget, for å si det slik. Etter det, tror jeg det sakte men sikkert stoppet. Jeg mener å huske at han flyttet.

Tom skulle fylle 30 år før han valgte å fortelle om hva som hadde hendt ham som barn.

Han fortalte det til rådgiveren sin da han var innlagt på rehabilitering. Kort tid etter konfronterte han mannen som hadde misbrukt ham.

- Ved hjelp av en privatdetektiv, fant jeg ham og konfronterte ham på kontoret hans. Da jeg gikk ut av bygningen, følte jeg ekte glede, sier Arnold.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Jeg har opplevd å bli mishandlet