LIKER FRIHETEN: - Jeg har hatt kjæreste konstant fra jeg var 16 til jeg var 25, og nå kan jeg endelig tenke på meg selv. Men det er godt mulig jeg har noen i kikkerten, sier Linni Meister, som her er avbildet sammen med eks-kjæresten Bernhard Berntzen Foto: Anders Myhren/Seher.no
LIKER FRIHETEN: - Jeg har hatt kjæreste konstant fra jeg var 16 til jeg var 25, og nå kan jeg endelig tenke på meg selv. Men det er godt mulig jeg har noen i kikkerten, sier Linni Meister, som her er avbildet sammen med eks-kjæresten Bernhard Berntzen Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Snakker ut om livet som småbarnsmor

- Folk tar meg mer seriøst, mener Linni Meister.

Publisert
SEHER.NO: Modell- og realitykjendis Linni Meister (26) har gjort stor suksess med sin egen TV-serie «Linni» på TV 2 Bliss. 15. januar starter den tredje sesongen av serien, der TV-seerne vil få et innblikk i Linnis liv som singel og som alenemammma.

I februar kom nemlig nyheten om at den 26 år gamle skjønnheten og kjæresten, Berhard Berntzen, hadde gjort det slutt. Til Seher.no forteller Meister at de to fortsatt har kontakt, men først og fremst i forbindelse med deres felles sønn, Dennis Michael (2).

- Det har vært en berg og dalbane mellom Bernhard og meg, men endelig har det blitt stabilt. Vi har gått videre hver for oss for lenge siden, men vi har en fin ordning når det kommer til Dennis, og ingenting er jo bedre enn det, sier hun til Seher.no.

- Savner du kjæreste, Linni?

- Nei, jeg savner ikke kjæreste. Jeg har hatt kjæreste konstant fra jeg var 16 til jeg var 25, og nå kan jeg endelig tenke på meg selv. Men det er godt mulig jeg har noen i kikkerten. Uansett, jeg liker friheten, jeg elsker det å være fri. Men hvis jeg finner den rette, så lukker jeg ikke døren for det - selv om det ikke er noe jeg stresser med eller må ha, forteller hun hemmelighetsfullt.

- Hvem er det du har i kikkerten?

- Det vil jeg nok ikke kommentere, sier 26-åringen lattermildt.

For to og et halvt år siden ble altså Linni Meister mamma for første gang. Tiden etterpå har vært helt fantastisk, ifølge henne selv.

- Jeg har aldri vært så populær som etter at jeg ble mamma, sier hun spøkefullt, før hun raskt blir mer alvorlig.

- Jeg synes det er veldig hyggelig. Og folk tar meg kanskje litt mer seriøst etter at jeg fikk Dennis. Man blir jo mer ansvarsbevisst som mamma, og det er muligens det guttene liker. Men min yndlingsgutt - han heter uansett Dennis Mike. Ingen over, ingen ved siden.

- Hva er den største utfordringen ved mammarollen, synes du?

- Jeg ser ingen utfordringer, jeg. Jeg ser bare på mammarollen som helt fantastisk. Og så har jeg vært så heldig å få Dennis, som sover hele natten og bare er harmonisk, kjærlig og god absolutt hele tiden. Alle mener at han er drømmegutten, det har liksom aldri vært noe stress.

Dennis Michael vil - naturlig nok - få en stor rolle i sesong nummer tre av TV 2 Bliss-serien.

- Ja, det vil han. Jeg tror nok at TV-seerne forventer at han blir en stor del av serien. Man får se hvordan han utvikler seg fra sesong til sesong, sier Linni Meister til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Stylist-krig etter motekåring  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer