FLOTT: TV 2-programleder Ida Fladen har tidligere slitt med depresjon, men i dag er hun mer hardhudet enn noensinne. Her er hun under ELLEs sommerfest i år. Foto: Stella Pictures
FLOTT: TV 2-programleder Ida Fladen har tidligere slitt med depresjon, men i dag er hun mer hardhudet enn noensinne. Her er hun under ELLEs sommerfest i år. Foto: Stella PicturesVis mer

Snakker ut om kritikken

Den populære TV-profilen avslører at livet som kjendis ikke alltid er en dans på roser.

VINNER: Under Gullruten-utdelingen i 2014 mottok Ida og hennes "Prosjekt Perfekt" prisen for årets nyskapning. Foto: Scanpix
VINNER: Under Gullruten-utdelingen i 2014 mottok Ida og hennes "Prosjekt Perfekt" prisen for årets nyskapning. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Ida Fladen (29) fikk sitt store gjennombrudd i NRK-serien «Prosjekt Perfekt», hvor hun hver uke prøvde ut nye råd for hvordan man kan oppnå et perfekt liv.

Blant annet testet hun forskjellige treningssformer, meditasjon og tarmskylling.

I ettertid har Ida avslørt at hun ville gjøre programmet for å finne en måte å leve sunnere på.

Den gang hadde TV-profilen nemlig nettopp kommet seg ut av en depresjon som hun selv mistenker at sin kroniske lidelse, krystallsyke, kan ha vært med på å forårsake.

I dag har hun det heldigvis bedre enn noensinne.

Saken fortsetter under bildet.

– Jeg lærte at man alltid må tørre å tenke ut den litt kjipe tankerekka. Det er aldri så ille som man tror det kan bli, man dør jo ikke, forteller jenta fra Rælingen åpenhjertig til Dagbladet.

29-åringen avslørte også at hun har måttet bli mer hardhudet med årene, og at man ikke kan være en profilert person med mindre man takler å bli kritisert.

Da hun var programleder i TV 2s «Sommertid» ble hun og kollegaene fra flere hold beskyldt for å gjøre en dårlig jobb – men Ida har også opplevd at kritikken blir langt mer personlig.

– Jeg kom over et nettforum som heter «Ida Fladen er feit». Jeg synes det var helt greit og kunne le av det. Da tenkte jeg at hvis dette går bra, da går det meste bra!, sier hun til avisen.

LES OGSÅ: – Kjæresten min er en del av familien