Dwayne «The Rock» Johnson:

Snakker ut om kriminell fortid

- Livet mitt var utrolig komplisert og det var utrolig tøft i oppveksten.

TØFF UNGDOMSTID: Skuespiller og tidligere profesjonell bryter Dwayne Johnson forteller åpenhjertig om sin tøffe oppvekst i nytt intervju. Her er han med kona Lauren Hashian i 2017. Foto: Galaxy / Pa Photos / NTB
TØFF UNGDOMSTID: Skuespiller og tidligere profesjonell bryter Dwayne Johnson forteller åpenhjertig om sin tøffe oppvekst i nytt intervju. Her er han med kona Lauren Hashian i 2017. Foto: Galaxy / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Dwayne Douglas Johnson (48), bedre kjent som «The Rock», har gjort stor suksess innenfor både skuespill og bryting. Bak all suksessen skjuler det seg imidlertid en mørk fortid.

Det kommer frem i den nye tv-serien «Young Rock», som hadde premiere tidligere i februar. TV-serien er basert på livet til Johnson, og ser blant annet tilbake på 48-åringens tøffe oppvekst og opprørske tenåringstid.

På bakgrunn av den nye tv-serien har Johnson snakket ut om livet sitt.

- Livet mitt var utrolig komplisert og det var utrolig tøft i oppveksten, forteller han i et intervju med The Sun.

SMITTET: I fjor bekreftet Johnson at han hadde vært gjennom den «svært tøffe» sykdommen. Video: @therock Vis mer

Tøffe kår

På hjemmebane var Johnsons far, Wayde Douglas Bowles, kjent under kallenavnet «Rocky», verdensmester i Wrestling Federation. Dette var imidlertid før det var mye penger å hente i sporten, og han slet derfor ofte med å betale husleien.

Sammen med moren Ata Maiva (72) og faren flyttet Johnson mye rundt, og som tenåring hadde han allerede rukket å bo i 13 ulike stater. Da de bodde på Hawaii havnet skuespilleren i et kriminelt miljø.

- Jeg begynte å miste fotfeste da jeg var 13 år. Jeg begynte å bli arrestert for slåssing, tyveri og alle slags dumme ting jeg ikke burde ha gjort, forteller han til den britiske tabloidavisen.

STØTTE: Skuespilleren og fribryteren Dwayne Johnson, også kjent som The Rock, ga sin støtte til Joe Biden foran presidentvalget i fjor høst. Video: @therock Vis mer

Sammen med en gruppe venner sto han utenfor designerbutikker i håp om å få øye på rike turister som de kunne stjele av.

Johnson innrømmer at de stjal alt fra penger til designerklær og smykker, for deretter å selge det videre. Da han var 15 år gammel ble familien kastet ut av ettromsleiligheten i Hawaii.

- Vi kom hjem og det var en hengelås på døra og en utkastelsesordre. Mora mi begynte å skrike, jeg kommer aldri til å glemme den følelsen, fortsetter han.

SAMLET: Her er Dwayne Johnson avbildet med mora og faren i 2015 i Los Angeles. Foto: Jim Smeal / BEI / REX / NTB
SAMLET: Her er Dwayne Johnson avbildet med mora og faren i 2015 i Los Angeles. Foto: Jim Smeal / BEI / REX / NTB Vis mer

Etter å ha flyttet fra Hawaii endte familien til slutt opp med å bosette seg i Pennsylvania, men kriminaliteten stoppet ikke der.

Da Johnson var 17 år hadde han rukket å bli arrestert åtte eller ni ganger for lovbrudd som tyveri, svindel og slåssing.

Heldigvis for stjernen snudde livet seg da han fikk et fotballstipend hos University of Miami som 18-åring. Det var da han ble fast bestemt på å ta seg sammen.

Mistet faren

Som de fleste nok har fått med seg endte Johnson opp med å følge i farens fotspor som profesjonell bryter, før han ble skuespiller. Stjernas far gikk imidlertid bort for litt over ett år siden.

Den gang delte skuespilleren et innlegg på Instagram om faren.

«Pappa, jeg skulle ønske at jeg hadde fått én mulighet ekstra til å fortelle deg at jeg elsker deg, før du krysset over til den andre siden. Du ble tatt bort fra meg så fort uten forvarsel», var blant det han skrev den gang.

«Borte på et øyeblikk, uten å komme tilbake. Jeg har vondt, men vi vet begge at det bare er smerte og at det vil gå over», la han til.

På privaten er Dwayne Johnson pappa til de to barna Jasmine (5) og Tiana Gia (2), som han har sammen med sangeren Lauren Hashian (36). De to har vært et par siden 2007, og i 2019 giftet de seg.

Han er også far til Simone Alexandra Johnson (19), som han har fra ekteskapet med Dany Garcia (52).

Bryllupet kom imidlertid som en stor overraskelse på mange da det skjedde i all hemmelighet. Det var på Instagram Johnson delte gladnyheten om at han hadde giftet seg.

Innlegget inneholdt to bryllupsbilder av ham og kona foran en vakker solnedgang. Ifølge bildeteksten foregikk det «hemmelige» bryllupet på Hawaii, og bildene var tatt av 48-åringens kollega Hiram Garcia - produsent av «Fast & Furious: Hobbs & Shaw».

Under bildene strømmet gratulasjonene inn fra en rekke stjerner, deriblant Tom Brady (43), Kevin Hart (41), Lindsey Vonn (36) og Sean «Diddy» Combs (51).

LES OGSÅ: - Han luktet sterkt av alkohol

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer