SAMMEN - MEN BARE PÅ FILM: Alexander Skarsgård og Ellen Page har den siste tiden blitt omtalt som et par, men ifølge den svenske sjarmøren er de bare venner. Her fra premieren på deres felles film «The East». Foto: All Over Press
SAMMEN - MEN BARE PÅ FILM: Alexander Skarsgård og Ellen Page har den siste tiden blitt omtalt som et par, men ifølge den svenske sjarmøren er de bare venner. Her fra premieren på deres felles film «The East». Foto: All Over Press Vis mer

Snakker ut om kjendis-sex

Alexander Skarsgård har i årevis blitt koblet til Hollywoods heteste damer.

Publisert
SEOGHØR.NO: Den svenske hjerteknuseren Alexander Skarsgård regnes som en av Hollywoods heteste menn. «True Blood»-kjekkasen har blitt koblet til en rekke filmstjerner - og siste dame ut er «Juno»-brunetten Ellen Page.

Bilder av Alexander og Ellen på koselig parktur skapte overskrifter og kjærlighets-spekulasjoner i juni, men svensken beroliger fortvilte og håpefulle kvinnelige fans.

- Det har aldri vært noen het romanse, vi er bare venner! slår han fast til OK!

Tidligere har 36-åringen vært sammen med filmstjernen Kate Bosworth. Samtidig har det blitt meldt om romanser med blant andre Amanda Seyfried, Charlize Theron, Alicia Wikander og Elizabeth Olsen. Ryktene tar Skarsgård med godt humør.   

- Skulle jeg ha drevet på med alle damene det skrives om, så hadde jeg jo aldri kommet meg ut av sengen! sier lysluggen til magasinet.

LES OGSÅ: Man lærer å beskytte segVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer