Snakker ut om kjærligheten

- Det var nok sunt for meg å bli utfordret, mener Morten Harket om avvisningen fra Inez Andersson.

SNAKKER UT I KK: Morten Harket er usedvanlig åpenhjertig i et stort intervju i KK, som er i salg fra fredag. Foto: Scanpix
SNAKKER UT I KK: Morten Harket er usedvanlig åpenhjertig i et stort intervju i KK, som er i salg fra fredag. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter flere år som ungpikeidol ble Morten likevel avvist av sin personlige assistent. I dag ser han på det som noe positivt.

Vinteren 2005 oppdaget Morten Harket (52) at han var forelsket. Han hadde tidligere hatt en kort romanse med Inez Andersson (47), men trodde følelsene var over. Senere oppdaget han likevel at han fremdeles hadde følelser for Inez, og når han endelig bestemte seg for å fortelle henne hva han følte ble han brutalt avvist.

- Hun fortalte meg at det kunne jeg bare glemme, forteller han til magasinet KK, som er i salg fra fredag.

Nå i ettertid ser han på det hele som en lærerik opplevelse, og innrømmer at han helt sikkert hadde godt av litt motstand i kjærlighetslivet.

- Det meste av motstanden forsvant etter seks måneder. Inez har en uvanlig sterk integritet. Hun er både den vrangeste dama jeg har vært borti, og samtidig den mest føyelige. Det er ingenting jeg kan gjøre som rokker ved hvem hun er. Den motstanden som ligger i det, er sunn for meg. Jeg har alltid vært tiltrukket av Ines, helt siden vi traff hverandre i 1998. Da hadde vi begynnelsen av et forhold, som surret seg vekk på begge kanter. Jeg trodde vi var ferdige med hverandre, helt til jeg plutselig innså noe annet, forteller Morten Harket til KK.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ble avvist av Rihanna

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer