«Bendtner & Philine»:

Snakker ut om kjærestens voldsdom

Nicklas Bendtners kjæreste Philine Roepstorff snakker ut om førstnevntes voldsdom.

BENDTNER: Niklas Bendtners kjæreste Philine Roepstorff forteller om voldsdommen til Nicklas Bendtner. Video: Dplay / Rødt Kort Vis mer
Publisert

- Jeg ble jo riktig lei meg. Jeg kan godt si sannheten. Sannheten er at han beskyttet kjæresten sin, og jeg synes det var ufortjent (dommen, red. anm.). Jeg er veldig lei meg for at han har måttet svi så mye for min skyld, sier Philine Roepstorff.

KJÆRESTER: Philine Roepstorff og Nicklas Bendtner. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
KJÆRESTER: Philine Roepstorff og Nicklas Bendtner. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix Vis mer

Nicklas Bendtner ble i november 2018 dømt til 50 dagers ubetinget fengsel etter en voldshendelse i København. Paret havnet i en opphetet diskusjon med en taxisjåfør, som kulminerte med håndgemeng. Bendtner, som da var Rosenborg-spiller, sonet med fotlenke.

Det er i Dplay-serien Bendtner & Philine at sistnevnte resonnerer rundt hendelsen. Uttalelsene er gjengitt i BT.

- Jeg hadde aldri regnet med at det skulle ende slik. Jeg var jo der da det skjedde, og jeg tenkte aldri at det var en mulighet. Jeg ble sjokkert over dommen. Jeg er glad for at han ikke måtte sone, sier Roepstorff.

Videre beskriver hun situasjonen som underlig, og at den aldri skulle skjedd.

Bendtner ble i tillegg dømt til å betale 11 300 danske kroner til sjåføren, samt saksomkostninger. Retten så ingen grunn til å frifinne Bendtner grunnet nødverge, og frikjente sjåføren for forsøk på vold.

Roepstorff har stått trofast ved kjæresten og støttet Bendtner gjennom hele prosessen. Hun var raskt ute med å fortelle sin side av saken i sosiale medier, etter at hendelsen ble kjent.

GRÅTKVALT: Niklas Bendtners kjæreste, Philine Roepstorff, forteller for første gang om da den tidligere Rosenborg-stjerna var utro. Video: Dplay Vis mer

Hun har forklart at taxisjåføren blant annet skal ha kastet en flaske mot dem etter at de forlot bilen.

- Nicklas ble forfulgt og forsvarte seg selv og meg. Hvem ville ikke gjort det samme for sin kjæreste? Dere kan si og skrive hva dere vil, men å beskytte den man elsker, når man føler seg truet, er ikke feil i mine øyne. Det var selvforsvar, og jeg tror alle andre hadde reagert på samme måte, mente hun.

LES OGSÅ: - Et kjempesjokk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer