VIL ALDRI GLEMME: På sitt nyeste album har Lea Michele dedikert tittelsporet til sin elskede.   Foto: All Over Press
VIL ALDRI GLEMME: På sitt nyeste album har Lea Michele dedikert tittelsporet til sin elskede. Foto: All Over Press Vis mer

Snakker ut om kjærestens bortgang

- Man må være veldig sterk for å komme ut av dette i live, sier Lea Michele.

Publisert

SEOGHØR.NO: Fire måneder etter at «Glee»-stjernen Cory Monteith døde av en giftig overdose heroin og alkohol, åpner Lea Michele (27) seg om den vanskelige tiden.

I et intervju med Cosmopolitan avslører skuespilleren, som var utrøstelig etter dødsfallet, at Hollywood-stjernen Kate Hudson (34) skal ha mye av takken for at hun i dag står på to bein.

- Jeg ringte henne og sa: «Jeg vet ikke hvor jeg skal dra for huset mitt er omringet», og hun bare: «Du skal bo hos meg». Hun sa det som om det ikke var noe problem for henne i det hele tatt, sier Lea, ifølge People.com, og legger til:

- Det var ingen som visste at jeg var der, og jeg tror aldri jeg vil være i stand til å få takke henne ordentlig for hva hun gjorde for meg.

Corys brå bortgang kom som et sjokk på Lea, og tiden etterpå har nærmest vært uvirkelig for henne.

- Jeg hadde aldri i hele mitt liv trodd at jeg skulle ende opp i en situasjon som dette. Men nå som jeg er her, så kan jeg velge å reise meg igjen, og det er akkurat det jeg skal prøve på. Jeg vet at Cory ville ønsket at jeg tok hendelsen og brukte den for å hjelpe andre.

27-åringen er fremdeles i dyp sorg, men håper tiden vil lege sårene.

- Det er veldig vanskelig, og man må være veldig sterk for å komme ut av dette i live. Men jeg tror at det beste jeg kan gjøre er å vise at jeg ikke mister meg selv, så vil kanskje noen andre finne en form for styrke eller trøst i dette, forteller hun.

LES OGSÅ: Lea Michele hyllet sin avdøde kjæreste i tårevåt tale

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer