ÅPEN: Kirsten Dunst slår tilbake mot ryktene. Foto: All Over Press
ÅPEN: Kirsten Dunst slår tilbake mot ryktene. Foto: All Over PressVis mer

Snakker ut om innleggelsen

- Jeg dro dit på grunn av depresjon, sier Kirsten Dunst.

LOS ANGELES (Seher.no): I februar ble det kjent at Kirsten Dunst (26) frivillig sjekket inn på avvenningsklinikken Cirque Lodge i Utah for alkoholproblemer. Nå forteller hun sannheten om innleggelsen.

- Jeg dro ikke til Cirque Lodge for alkohol eller stoffmisbruk. Jeg dro dit på grunn av depresjon, forteller hun til E!Online.

Etter en vanskelig periode på seks måneder valgte hun i samråd med lege og familie å dra avgårde for å få profesjonell hjelp.

- Jeg slet med meg selv og hadde muligheten til å dra et sted for å få hjelp. Jeg var heldig som hadde anledningen til å gjøre det, og både familie og venner synes det var en god ide. Men jeg visste ikke hvor jeg skulle dra, og da anbefalte legen min Cirque Lodge, forklarer hun.

"Spider Man"-stjernen velger å snakke åpent om problemene etter alle spekulasjonene i media om at hun sliter med alkohol- og narkotikaproblemer.

- Det har vært utrolig mange feilaktige tolkninger om hva som har foregått i livet mitt, og det har vært veldig vanskelig for familie og venner. Alle føler de må forsvare meg når de hører ryktene, men nå som jeg føler meg sterkere er jeg klar til å snakke om det selv.

Mens mange kanskje tenker at en ung og rik Hollywood-stjerne ikke kan ha mye å være deprimert over, sier Dunst at det ikke finnes noen grenser eller regler for hvem som rammes av depresjon.

- Vi er alle i samme båt. Depresjon er ganske alvorlige greier og burde ikke sladres om.

Og mens den dyktige skuespilleren først er i gang med å slå tilbake mot alle ryktene rundt sin egen person, avslører hun lattermildt en ting til til nettstedet:

- Jeg dater ikke Ryan Gosling!

LES OGSÅ: Hollywoods nye "it-girls"