Cardi B og Offset:

Snakker ut om gjenforeningen for første gang

- Jeg trengte bare et ligg.

AVKREFTER GJENFORENING: Forrige uke ble rapperduoen Cardi B og Offset observert sammen for første gang etter skilsmissen. Nå avkrefter Cardi B at de har funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix
AVKREFTER GJENFORENING: Forrige uke ble rapperduoen Cardi B og Offset observert sammen for første gang etter skilsmissen. Nå avkrefter Cardi B at de har funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden kom sjokkbeskjeden om at rapperparet Cardi B (26) og Offset (27) skal skilles, kun 15 måneder etter at de ga hverandre sitt ja i all hemmelighet.

Årsaken til skilsmissen skal ifølge Cardi B handle om uoverensstemmelser mellom duoen over en lengre periode. Valget om en skilsmisse skal de ha blitt enige om, ifølge 26-åringen.

De siste ukene har Offset angret bittert. På sin egen bursdag tidligere denne måneden la rapperen ut en lengre video på Instagram, der han tryglet om å få ekskona tilbake. Senere dukket han opp på scenen under en av Cardis konserter, der han ba ekskona om unnskyldning.

Romantisk gjenforening

Cardi har derimot ikke svart på Offset sine mange forsøk. Litt over to uker etter sjokkbruddet ble derimot duoen observert sammen i Puerto Rico, ifølge People.

SKILT: Cardi B og Offset skilte lag kun 15 måneder etter at de ga hverandre sitt ja i all hemmelighet. Nå spekulerer fansen på om de kan ha funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Cardi B og Offset skilte lag kun 15 måneder etter at de ga hverandre sitt ja i all hemmelighet. Nå spekulerer fansen på om de kan ha funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gjenforeningen, som nettstedet omtaler som et romantisk møte, fikk fansen til å spekulere i om duoen har funnet tilbake til hverandre.

Lille julaften tok imidlertid Cardi B bladet fra munnen om den noe underlige ferien.

- Bare et ligg

I kjent stil - i en video på Instagram -avkreftet «I Like It»-sangeren at hun og Offset har funnet tilbake til hverandre.

Ifølge henne selv dreide det seg, enkelt og greit, om at hun ønsket å ha sex med ham.

- Jeg trengte bare et ligg. Det er det, skal hun ha sagt ifølge People, og lagt til at hun føler seg forynget.

- «Bitcen» føler seg døpt. Jeg har fått livet tilbake, skal hun ha sagt.

Foreløpig har Offset ikke kommentert møte med Cardi B.

- Planla trekant uten Cardi

At Cardi B trenger litt mer tid enn et par uker til å tilgi eksmannen, er kanskje ikke så rart.

Etter at bruddet ble kjent har duoen vært omgitt av heftige spekulasjoner rundt hva som førte til skilsmissen. Offset har blant annet havnet i hardt vær etter lekking av private tekstmeldinger mellom ham og Instagram-modellen Summer Bunni (20).

Angivelig planla de to en trekant med artisten Cuban Doll (20). Tekstmeldingene skal angivelig bevise at han planla en trekant - uten kona - rett før fødselen av datteren Kiari Chepu.

Selv har Summer Bunni kommentert påstandene på sin Instagram-profil, som i senere tid har blitt slettet, mens Cuban Doll på sin side tilsynelatende har benektet at trekanten fant sted, i et innlegg publisert på Twitter.

Saken fortsetter nedenfor.

Bekreftet rykteflommen

I den lengre videoen til Offset, som han la ut i midten av desember, tar 27-åringen opp disse påstandene ved å adressere sin oppførsel den siste tiden.

- Jeg deltok i en handling jeg ikke burde ha vært med på, og jeg beklager. Du vet hva jeg mener? For å ha knust hjertet ditt, for å ha brutt vårt løfte, for å ha brutt løftet til Gud, og for å ha vært en egoistisk ektemann, sa han i videoen.

- Jeg forsøker å bli et bedre menneske. Jeg vil kvitte meg med byrden på mine skuldre. Jeg ber deg om unnskyldning. Jeg elsker deg, fortsatte han.

Videre ytret rapperen et ønske om å få feire jul med Cardi B og deres felles datter. Offset har også barna Kody Cephus, Kalea Marie Cephus og Jordan Cephus fra tidligere forhold.

LES OGSÅ: Nå har to blitt til tre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer